• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

İşletme stajı iski ve istac

iski de olursa nerelerinde yapma sansimiz oluyor aritma tesislerine mi veriyorlar yoksa baska bir sey mi oluyor iski olmazda istac olursa hangisin secmem gerekiyor departman olarak yanitlarsaniz sevinirim
İşletmeler
Müdürlüğü

Av.Yak.Düz.
Dep.Aln. Şefliği
Asya Yakası
D.Dep.Aln.Şefliği
Av.Yak.Ana Arter
Tem.Şefliği
Asya Yak.Ana
Arter Tem.Şefliği
Hafriyat Atıkları
Yön.Şefliği
Proje
Uygulama Şefliği
Teknik Hizmetler
Müdürlüğü

Kompost Tesisi Şefliği
Yakma Tesis Şefliği
Tıbbi Atıklar Şefliği
Makina Bakım Şefliği
Endüstriyel Atık
Yönetim Şefliği
Proje Etüt
Müdürlüğü

Proje
Geliştirme Şefliği
Etüt Şefliği
Ar-ge Şefliği
Laboratuar Şefliği

 
istac hakkında çok bilgim yok açıkçası, büyükşehir belediyesinde de yapabilirsiniz.
iskide arıtma tesisi işletme ve proje üzerine birimler var buralarda olabilir, büyükşehir belediyesinde denetim üzerine görevler var.
 
buyuksehir belediyesinde lab stajini yapmistim o sirada da isletme staji yapan arkadaslarlabiraz hasir nesir oldum. pek fazla bir sey yaptiklari soylenemez. istac her turlu atiklarla ilgili calismalar yapiyor.(coplerden enerji elde etme, geri donusum vs)
 
sonuc olarak iski baltalimani aritma cikti acaba neler yapilir nasildir bir ortamdir hic bilmiyorum

iskide ayrica cok fazla torpil dondugunu bir kere daha anladim
 
İstaç kesinlikle çok güzel ama bütün tesislerinde sırayla bulunmalısın.Sen öğrenmeye hevesliysen sana yardımcı olacaklardır.
 
Üst