• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Işletme stajı

Sait Yakut

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
24 Mayıs 2015
Firma
çevre mühendisliği
merhaba, ç.mühendisliği 2. sınıf öğrencisiyim.bu yıl GASKİ de işletme stajı yaptım. ancak ramazan ayıydı hiç bir iş yapmadık. o nedenle ne yazacağımı bilemiyorum işletme stajı yapmış olan varsa yardımcı olabilir mi
 
bende kaski de yaptım yakın vakitte ve defterime ilk önce tesis genel bilgi ardında tesis de ki her bölüm ve ekipmanlar hakkında genel bilgi verdim ne gibi problemlerle karşılaşıldığı iş sağlığı güvenliği gibi konularda da bilgi verdim, tavsiye edebilirim.
 
Selam said,
Tesisteki ekipmanların ne işe yaradığı hakkında genel bilgi ve görsellerini deftere koyman yeterli olur

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Üst