• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Işletmenin toplam üretim kapasitesinin veya toplam yakma/anma ısıl gücünün en az 1/3 oranında artmas

Özgür Tuncer

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
3 Haziran 2013
Şehir
Antalya
Firma
Köklü Çevre Mühendislik Orman Mad. San. ve Tic. Ltd. Şti.
Arkadaşlar Merhaba,
Tesise ait hava emisyon konulu çevre iznimiz mevcut, işletme kapasite de artışa gidecek ve 1/3 oranından fazla olacak, çevre il müdürlüğü ile görüşmem sonucunda çevre izni yenilemeye başvuracaksın ve GFB süreci olmayacak sadece çevre izninden devam edeceksin dediler. buraya kadar sorun yok fakat tesis maden ocağı ve çevre izni yenileme de emisyon ölçüm raporu isteniyor. emisyon ölçüm raporu için iki ay cihazlar kurulu kalıyor ve bir ay raporlama süreci var.

özet olarak soracağım soru; çevre izni yenileme de nasıl bir süre sınırı var ve ben yenileme başvurusu yaptıktan sonra mı emisyon ölçümü yaptıracağım yoksa başvurudan önce mi bilgilendirmenizi rica ediyorum.
 
@Mahmut Cimşit
Teşekkür ederim peki Çevre İl Müdürlüğü'nün yenileme başvurusunu değerlendirme süresi ve ek belge yada eksiklik süresi hakkında bilginiz var mıdır?
 
80 GÜN
sen ölçünü yap ondan sonra yazışma ve başvurularını yap.

bu arada kapasite artışı sonrasında 30 gün içinde başvuru yapmak zorundasınız.
 
Üst