• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

ISO 14001 Çevre yönetim sistemi eğitimi

Ben 9001 İç Tetkikçi eğitimine katılmıştım.Oldukça da memnun ayrıldım.İç tetkik konusunu uygulamalı 2 gruba ayrılarak yapmıştık.Ama 14001 ve 18001 konusunda gitmediğim için bir şey diyemiyorum.
 
Genelde entegre eğitimleri firmalardan teklif gelirse firma içinde (TSE bünyesinde değil) yapıyorlarmış ama bu bahsettiğim eğitimler temel eğitimler,dökümantasyon ve iç tetkikçi için geçerli.Baş denetçi için var mı bir sormanız lazım.
 
Firma içinde yalnız ben alacağım için böyle bir uygulam yaptıramayız sanırım. Baş denetçi içinde dokümantasyon ve iç denetçi de yok mu? Detaylı olmasa da anlatılıyor sanki.
 
Evet. Neyse bakalım zaten tam tarih bilgisi falan da almadım, uyar mı uymaz mı? Eğitimleri iyi ise oraya gitmeye çalışacağım.
 
Dediğim gibi bana göre iyi idi.Belki ben iyi bir eğitimciye denk geldim.Ama TSE TSE'dir sonuçta.
 
TSE baş denetçi eğitimine katılmak için 150 saatlik bir eğitim aldıktan sonra katılım alabildiklerini söyledi. Nasıl bu 150 saati dolduracağız dediğimde ise temel eğitim, kurum içi eğitim, başka eğitim firmalarının eğitimleri dediler. Bunları sertifika ile belgelememiz isteniyor. Bir çözüm yolu bilen var mı?
 
Üst