• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi

Can Avşar

Antalya İl Temsilcisi
Etkinlik Grubu
Katılım
25 Şubat 2009
Şehir
Antalya
Firma
ARÜV ÇEVRE MÜH. A.Ş.
Çevre Yönetim Sistemi

Genel yönetim sisteminin; çevre politikasının geliştirilmesi, uygulanması, başarıya ulaştırılması, gözden geçirilmesi ve idamesi amacını güden, kuruluş yapısı, planlama faaliyetleri, sorumluluklar, uygulamalar, usuller, işlemleri de içine alan parçasıdır...

sunum halindedir..
 

Ekli dosyalar

  • ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi.rar
    35.8 KB · Görüntüleme: 1,978
Arkadaşlar eğitimi nerelerden alabiliriz? Danışmanlık firmalarından alınan eğitimler faydalı olur mu? Sertifikasını almamız yeterli olacak mıdır?
Bilen arkadaşların bilgilendirmesini rica ediyorum...
 
@Süleyman Doğan

Çok ucuza eğitim vermeden sertifika veren bir sürü kuruluş var ve herkes dandik olduğunu biliyor. Tavsiyem Bureau Veritas ve Tüv Nord. Biraz pahalı fakat geçerli.
 
@Esra G.Ö.
Çok teşekkür ederim. Eğitim veren firmalara baktığım da 3 tane eğitim/sertifika fiyatından daha fazla parayla 1 tane eğitim veren yerler var. Eğitimler genelde 2 günlük ve bu kısa sürede alınan eğitimler ciddi anlamda yardımcı olacak seviyede midir?
Şu anda herhangi bir yerde çalışmıyorum özgeçmişime ve kendimi geliştirmeme faydası olacaktır gözüyle de bakıyorum açıkcası bu konuya...
 
@Süleyman Doğan

Bilgilendirme ve iç denetçi eğitimleri birlikte genelde ve 3 gün sürüyor. Benim fikrimi soracak olursan özgeçmişinde bir fayda sağlayacağını düşünmüyorum. Çalışmaya başladığın zaman firmada eğer kalite birimi varsa eğitimi sana aldırtırlar. Boşuna para vermemen düşüncesindeyim. Sadece ISO iç denetçiliği var diye işe alınan görmedim daha. CV de olsun ve param var diyorsan; TS 16949 ve FMEA konularında eğitimlere katılmanı öneririm. Daha sonra otomotiv sektöründe kalite birimlerinde çalışma fırsatı yakalayabilirsin.
 
@Esra G.Ö.
İş ilanlarında genelde belgesi olan ya da tecrübesi olan diye geçiyor ondan dedim. CV'imde olsun diyorum ama malesef param var diyemiyorum. :)
Teşekkür ederim faydalı oldu...
 
Üst