• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

ISO 14001 eğitimi verilmesi

Arda Ünlü

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
30 Ekim 2016
Şehir
Ankara
Firma
Dönüşüm Danışmanlık
Arkadaşlar merhaba, ISO 14001 ile ilgili bir firmamda kısa bir eğitim vereceğim de konu ile ilgili elinde döküman olan var mıdır? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.
 
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
(bilgendirme amaçlı)
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
(yeni standard okuyup incelemeniz fayda sağlayacaktır)
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
(eksi revizyon örnek olarak)
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
(örneklendirme)
EK'te bie doküman örneği mevcuttur.

Ayrıyeten formda örnek dökümanlara ulaşabilirsiniz
 

Ekli dosyalar

  • iso-14001-cevre-yonetim-sistemi-dokumanlar-listesi.doc
    52.5 KB · Görüntüleme: 84
merhabalar, denetimden gelen uygunsuzluklardan su,atık,enerji ve sera gazı etkisinin azaltılması için gelecekteki hedeflerin ölçülmesi ve izlenmesi prosedürü eksikliği var işe yeni başladım ve nereden başlayacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
 
Bunun için performan ölçüm yüzdesi veya miktarları ekleyin
Örnek seragazı hesaplamalarının yapılması periyodu 1 yıl (yılda 1) her yıl yapılıyorsa tutanak halinde belirtin
İyileştirme olarakda seragazı miktarının azaltılması = bu nasıl olur kaynakları kısarak veya enerji tasarrufları ile bunun için bir örnek eski motorların verimli motorlarla IE1-IE2 OLMASI lazım çeşit olarak değiştirilmesi yazarsınız. Bunu yazarken termin süresi olarak 1-3-5 yıl gibi sürele belirleyin çünkü bunlar maliyetli olabilir. Motorların değişmesi size enerji tasarrufu saglayacagı için kaynak kullanımızını düşürecektir. Buna bir iyileştirme olacaktır:)
 
Üst