• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Iso 14001 ilgili tarafların ihtiyaç ve beklentilerinin anlaşılması

Esin Alkar

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
23 Ekim 2013
Firma
Yok
Merhaba Arkadaşlar,
Ben İlgili tarafları ve bunların ihtiyaç ve beklentilerini belirleyip El Kitabına yazdım. Ancak bir sitede hangi ilgili tarafın Çevre yönetim sistemi ile alakalı olduğunu nasıl belirlediniz? İlgili tarafların beklentilerini nasıl alıp güncelliyorsunuz? şeklinde denetim için örnek sorular gördüm. Bunları anlatan bir prosedür mü yazmalıyız ve bu soruların cevabı ne olmalıdır?
 
Merhaba arkadaşlar, kamu kurumu için Kuruluşun bağlamı prosedürü oluşturmam gerekiyor, acaba elinde örnek prosedür olan varsa yardımcı olabilir mi? şimdiden teşekkür ederim
 
Standardın kendini okumanızı tavsiye ederim size yol gösterecek ve baya işinize yarayacaktır. Standardda yazan cümle ve kelimeleri kendi işletmenize uygulayarak yazabilirsiniz
 
Arkadaşlar üst yönetim ekibi kurmak için yazı yazmam gerekiyor ancak nasıl bir metin ele alacağım bilemedim. Bir şeyler yapmak istiyorum. Bana herhangi bir konuda örnek gösterebileceğiniz Üst yönetim ekibi kuruluş yazısı gösterebilir misiniz. (5.1)

Teşekkür ederim
[automerge]1563079876[/automerge]
Başlık açamadığım için sizlere buradan sormak istedim. Kusurabakmayın
 
Merhabalar; Tablo'yu inceledim emeğinize sağlık.Geliştirmek amacıyla diğer arkadaşlara bir hatırlatma yapmakta fayda va,r tablo daha çok ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi baz alarak hazırlanmış.Tabloyu değerlendirirken Çevre yönetim sistemi odaklı düşünmekte fayda var. Selamlar ,Saygılar.
 
Üst