• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

İSO 14001 & OHSAS 18001

Bu konu iyi midir?

  • evet

    Oy: 2 50.0%
  • hayır

    Oy: 2 50.0%

  • Kullanılan toplam oy
    4

hurri time

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
14 Ağustos 2013
Firma
als
Merhabalar, İSG yüksek lisans programı için bitirme projesi hazırlayacağım. Konu belirlemem gerekiyor ve konunun Çevre Mühendisliği ile alakalı olması bakımından;
" İSO 14001 çevre yönetim sistemi ve OHSAS 18001 iş sağlığı ve güvenliği yönetim sistemi uygulamaları"
konu başlıklı bir çalışma yapmami önerir misiniz? Şayet cevabınız evet ise örnek olarak tavsiye edebileceğiniz bir fabrika, işletme vb var mıdır? (Örneğin: çimento fab, tersane, arıtma tesisi.. vb).
 
Aynen süreçlerini iyi bildiğin ve tesis içindeki tezin için gerekli olacak döküman, bilgi ve belgeleri seninle paylaşabilecek bir işletme seçmen iyi olur.
 
Merhabalar,
OHSAS 18001 İSG Yönetim Sistemi kapsamında;
- Firma yemeği dışarıdan geliyorsa, catering firmasının hazırladığı kalori hesaplı mönünün işyeri hekimi tarafından kontrol ve onayı veya
- Firma yemeği, firma bünyesinde yapılıyorsa Gıda Mühendisi ve akabinde İşyeri Hekiminin Onayı
gibi bir uygulama yapan var mı?
 
Üst