• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

İstanbul Stajyer Alımı

aslihanyilmaz

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
6 Mart 2021
Şehir
İstanbul
Firma
yok
Merhabalar İstanbul Avrupa Yakasında ikamet etmekteyim, 2. sınıf İTÜ Çevre Mühendisliği öğrencisiyim. Zorunlu staj kapsamında staj aramaktayım (tercihen lab). Stajyer aldığını bildiğiniz yerler varsa ve paylaşabilirseniz memnun olurum. Son olarak belediyelerde yapılan stajlar hakkında ne düşünmektesiniz? Sizce öğretici midir ve özgeçmişte bir artısı veya eksisi olur mu?
 
Merhaba,

Yetkili Çevre Laboratuvarları için:
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .


Yukarıdaki adresten size yakın olan laboratuvarları tek tek arayıp iletişime geçmenizi tavsiye ederim.

Belediyedeki stajlar biraz şans işi. Ben büro stajımı bir belediyenin Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü bünyesinde yaptım. Katı Atık Karakterizasyonu konusunu çok iyi öğrenirken yanında saha denetimlerinin nasıl yapıldığını, nasıl tutanak tutulduğunu, halkı bilinçlendirme çalışmalarının nasıl yapıldığını da öğrenmiş oldum. Mutlu ayrıldım diyebilirim, tabi tüm staj yerlerinde olduğu gibi sizin de aynı olmasını beklememelisiniz. Belki çok daha fazlasını ya da çok daha azını öğrenerek ayrılabilirsiniz.
 
Merhaba arkadaşlar İstanbul Anadolu yakası ya da Gebze'de ikamet eden fabrika stajı yapmak isteyen ÇEvre Mühendisi ve/veys İş Güvenliği uzmanı meslektaş adayları benimle iletişime geçebilir.
 
Üst