• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

İstanbul'da İSG Uzmanı Eğitimi

S

SAHINNNNNN

Arkadaşlar İstanbul'da isg uzmanı eğimitimini ve belgesini alabileceğim bir yer var mı? İnterneten araştırdım ama bulduğum yerler hep Ankara'da. Maalesef şehir dışına çıkma imkanım yok.

Bir de C sınıfı belge için ne kadar bütçe ayırmam gerekir ona göre hazırlanmam gerek. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
 
Cevap: İstanbul'da İSG Uzmanı Eğitimi

Arkadaşlar biraz forumda arasanıza sadece ben 2-3 kere cevap verdim.Ama genede verelim
Yoğun talep olduğu için istanbuldaki firmalar 2500 tlden aşağı yapmıyorlar.
Avrupada fatihte kurtaran , mecidiyeköyde okan üniversitesi , zeytinburnuda ismini bilmediğim firma
anadoluda üsküdarda kalite, maltepe de başak ayrıca aydın üniversitesi de yeterlilik almış ama nerede ve nezaman açacakları belli değil.Birde bahçeşehir üni. tam veriyor mu bilmiyorum.
Ayrıca sağlıklı bilgiye googledan değilde Çalışma bakanlığı iş güvenliği genel müdürlüğünün sayfasından yeterlilik almış kuruluşlara tel, adres gibi bilgilerden ulaşabilirsiniz.
 
Cevap: İstanbul'da İSG Uzmanı Eğitimi

Aydın üniversitesi florya yerleşkesinde eğitim veriyor 2750TL +kdv genelde ıstanbulda fıyatlar 3000 Tl yı buluyor.Temmuz sınavı olucakmış muhtemelen ona hazırlık için ocak tan itibaren başlıcakmıs kurslar.
 
Cevap: İstanbul'da İSG Uzmanı Eğitimi

Merkezi İstanbul olan bir firma Balıkesir'de ISO 9001:2008 ve OHSAS 18001 eğitimlerini veriyor.
Cumartesi günü : ISO 9001:2008
Pazar günü : OHSAS 18001
(Eğitimler birer gün ve sonunda eğitim ve başarı belgesi veriliyor)
Tek eğitime katılmak 40 lira, iki eğitime birden katılım 70 lira denilmiş.

Böyle bir eğitimin ve başarı belgesinin bize herhangi bir faydası olur mu ?
Bu eğitimler sonucunda İSG Uzmanı olunmuyor herhalde, o zaman bunun bize getirisi ne olur ?
 
Cevap: İstanbul'da İSG Uzmanı Eğitimi

@erman

Aradaki fark şundan ileri geliyor.Senin bahsettiğin sertifikalar kağıt parçası , bu bizim bahsettiğimiz ise 4 yıllık mühendislik eğitiminin üstüne yapılan uzmanlık eğitimi sonuçları genelde tımarhane , hastahane veya hapishanede bitiyor.

Hazır yeri gelmişken şunada değinmek istiyorum.İnsanlarımız bu ISO ve OHSAS eğitimlerini ve belgelerini ne kadar çok önemsiyor.Benim için bu belgeler işin 1.basamağı en yüksekte basamak ise belki 1000 filan yani ; hele ki güzel ülkemizde 70 tl ye verilen bu kağıt parçaları 1.basamaktan bile çok uzak birde bunların belgeleri var hayali denetimlerle gerçekleşen
 
Cevap: İstanbul'da İSG Uzmanı Eğitimi

Bu eğitimleri doğru düzgün veren yerlerden alırsanız faydası çok aksi taktirde hiçbir işe yaramaz. Ve bu 1. basamak onlarca eğitim ve sertifika gerekiyor iş güvenliği alanında uzman olmak için...
 
Üst