• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

İstanbul'da Laboratuvar stajı yapabileceğim bir yer arıyorum

Nuri Kartal

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
1 Nisan 2011
Şehir
İstanbul
Firma
SGS SUPERVİSE GÖZETME ETÜD KONTROL SERVİSLERİ A.Ş.
İstanbul 'da ikamet ediyorum. Atatürk Üniversitesi çevre mühendisliği 2. sınıf öğrencisiyim. Yazın kendimi geliştirebileceğim, bilgilerime ve tecrübelerime yenilerini ekleyebileceğim, mesleki anlamda yeni bilgiler de deneyimler kazanabileceğim staj yeri arıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
 
ömerli içme suyu bana da çok yakın aslında süper olur acaba staj başvuru şartları nedir bir bilgin var mı ?
 
biz iskinin kağıthanedeki yerine gidip başvurmuştuk. transkript falan götürmüştük. öyle sorun olcak şartları yoktu. zaten çok sayıda stajer alıyorlar ve benim zamanımdaki mühendisler çok iyidi çok faydalı olmuştu. ama sanırım bu aralardı başvurusu. arayıp sor.
 
sanırım mart ayının başında başvuruda bütün iskilere 70 civarı çevreci alıyorlar... zaten bir saat içerisinde kontenjan doluyor ...
 
süper yaa İSKİ paşaköy ileri biyolojik atıksu arıtım da laboratuar stajımı ayarladım yardımlarınız için çok teşekkür ederim. İSKİ de staj yapmak bana büyük deneyimler, bilgiler kazandıracak bunu hissediyorum :)
 
@Burcu Yıldırım

hangi tesis, staj konusu ne :)

@Nuri Kartal
merhabalar :) staj defteriniz var mı geçen seneden kalan :) bende bu sene orada yapacağım sizin nasıl geçti ?
 
Bana Ataköy tesislerini vermişlerdi. Ama daha sonra değiştirdim ben malesef . Staj için başvurmaya gittiğimiz yerde yapacağım. Nurtepe tesisleri diye geçiyor sanırım. Lab. stajı yapacağım. Siz nerede ne stajı yapacaksınız :)
 
kağıthane atıksu veya içme suyu lab ı vermişler sanırım, elindeyse atıksu lab ı yapmalısın bence içmesuyuna da rica edip boş zamanlarda gider dinler öğrenirsin orda pek bişey yok bence ben atıksuda yaptım çok faydalı ve dolu geçirdim tabi sana kalmış sen istemedikten sonra kimse zorla birşey öğretmez de yaptırmaz da :) ben de bu sene paşaköy ileri biyolojik arıtmada arıtma, tübitak mam da büro stajımı yapacağım
 
Atık su verdiler zatende benim aklım Ataköy tesislerinde kaldı. Maalesef mesafeden dolayı orada yapamıyorum. Çok ters. Dediklerinizi dikkate alacağım çok teşekkürler. Elinizde hazırladığınız staj defteri mevcut mu ya da örnek olarak bakabileceğim bir staj örneği var mı atık su ile ilgili :)
 
@Burcu Yıldırım
ekrem var orda yağ gresci arkadaş ondan istersin verir zaten örnek onda vardır :) olmazsa ben kaynak olarak kullandığım fotokopiyi bulup yollarım sana :) niye ataköyü istedin ki staj için kağıthane atıksudan iyi olacağını zannetmiyorum en iyisini orası bildik biz:)
 
Kağıthane kimya lab. laboratuvar stajımı,yine kağıthane içme suyu arıtma tesisinde işletme stajımı yaptım.
Memnunun öneririm.
Özellikle Atatürk Üniversitesi öğrencilerini bekliyorlar..
 
Atatürk üniversitesi öğrencilerini beklediklerini hiç duymadım :D sizin için ek kontenjan mı açıyorlar önceden sıra mı alıyorlar :D ekrem güllüce yi tanıyor musun :)
 
staj yaptığım yerde Enes Demirci bizim staj sorumlumuzdu (lab.) kendisi ve orada bulunan diğer görevli(hocalar,mühendisler) atatürk üniversitesinden neden daha fazla öğrenci gelmiyor diye sordular.
Stajım bittiğinde de burada ki arkadaşlarıma,iskide staj yapmaları konusunda öneride bulunmamı istediler. Ekrem Güllüce? yabancı isim değil gibi.. tam olarak neredeydi ve görevi neydi acaba?
 
aa sen geçen yaz mı yaptın temmuz ayındaysa kesin karşılaşmışızdır :) ekrem sizin üni.den 3.sınıftan arkadaş atıksu lab.da tanışmıştık, benzettim biraz konuşma tarzınızı ondan sordum:)
 
Üst