• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

İşyerinde başarılı olmanın sırrı!

@qrafiqer
kendini sevdiremeyen, sempatik olmayan insanlar, kendini sevdiren sempatik insanlara yalaka diyebilmekte. tabiki de cıvık yalakalar vardır da bence işyerinde kendini sevdiremeyen yani sempatik olmayanların başarısı zor, bu da gayet doğal
 
@Kübra Ertaş
Katılıyorum Kübra hanım sempatik ve sevecen olmak çoğu somurtkanlar tarafından yalakalık ve çekememezlik olarak tepki gösterilebiliyor:)
 
@qrafiqer

sempatik insanlar işinde başarılıdır diye birşey söylemedim ben, sempatik olmayanların dezavantajının katca fazla olduğunu anlattım ayrıca sempatik insanlar işten anlamıyor diye çarpık bir doğru olamaz.
yani asıl ilginç sempatikliğe işten anlamayan deyimini sığdırmak
 
Üst