• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

İyi Forumlar.. :) | AtomCmyLMz

Cem Yılmaz

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
19 Aralık 2009
Şehir
Tekirdağ
Firma
Güneş Çevre Danışmanlık
Merhaba arkadaşlar... İsmim Cem Yılmaz... 18 Yaşına girmek üzereyim :) Şu anda Namık Kemal Üni. 1. Sınıf öğrencisiyim... 8Yıldır forum sistemleri kullanan biriyim.. Kendi web sitelerim kapanınca boş durmamak ve bilgilerimi tazelemek için yeni bir foruma üye olmak istedim.. Aklıma mesleğimle bi forum aramak geldi ve en uygun site olarak burayı buldum... Umarım her şey istediğim gibi olur... Zamanla birbirimizi tanırız..

İyi Forumlar
 
AAaaa Namık Kemal Ünv mi? Çorlu'da okuyorsun yani. Bende 2009 yılında mezun oldum NKÜ nden gerçi ben Trakya Ünv çıkışlıyım, ben okurken isim değiştirmişti TÜ --) NKÜ olmuştu.Neyse konu bu değildi :) Sormak istediğin birşey olursa sorabilirsin dersler hakkında hocalar hakkında vb. örgün müsün 2. öğretim mi?
Hoşgeldin bu arada ben de yeni katıldım foruma o yüzden bana da hoşgeldimmm :)
 
Arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz :) Evet herkese faydalı olmak uğrunda elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. İyi bir forum olmadığını gördüm bu eksikliği bir nebze gidermeye çalıştım. Tabi bu sizlerin desteği olmazsa hiç bir zaman olmazdı. Bizler özveriyle çalışmaya devam ettikçe herşeyin üstesinden geliriz. Herkese iyi forumlar..
 
Ben tanıtayım kendimi ben Tahir KIRKIZ Çukurova üniversitesi çevre mühendisliğinden 2019 haziranda mezun oldum. 24 yaşıma girmek üzereyim. Şuanda çevre danışmanlık firmasında çalışıyorum. araştırma yaparken buldum çmnet'i ve keşke daha önce bulmuş olsaydım dedim. kendimi geliştirmek , tecrübeli insanlardan bir şeyler öğrenmek adına çok yararlı bulduğum ve sürekli takip ettiğim bir forum.
 
Polis değilde geleceğin mesleği Çevre Mühendisliğini seçmek istemez misin atom karınca :D
 
Üst