• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

İzin ve lisans süresi

Gülçin Bozkurt

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
6 Temmuz 2011
Firma
ICA Çevre ve Danışmanlık
İşletmeler çevre izin ve lisanslarını ne zamana kadar tamamlamalılar? Bununla ilgili bir bilgisi olan var mı? Ben bi yerden Haziran 2012 diye duydum ama emin değilim...

Çevre ve Orman Müdürlüğünden kimseye ulaşamıyorum...

Yardımcı olursanız sevinirim...
 
Cevap: İzin ve lisans süresi

2012 yılının nisan ayına kadar başvuru yapılması gerekmektedir.Nisan ayının başına kadar en azından uygunluk yazısının içeriye verilmesi gerekmektedir.
 
Cevap: İzin ve lisans süresi

Süresiz izinler için 1.4.2012 tarihi son.
Süreli izinler için eldeki iznin bitim tarihinden 1 ay önceye kadar vaktiniz var. ( Başka izin konusu olmaması durumunda. )
 
Cevap: İzin ve lisans süresi

Rica ederim. Ancak siz yine de bulunduğunuz bölgedeki İÇOM ile bu konuyu konuşun. Konuşmanızda fayda var.
 
Cevap: İzin ve lisans süresi

Çkagilhy geçici madde 1:
(2) Çevre izin ve lisansları süresiz olanlar ise, bu Yönetmeliğin yürürlüğe giriş tarihinden itibaren en geç iki yıl içerisinde bu Yönetmelik kapsamında çevre izin veya çevre izin ve lisans başvurusunda bulunur.

MADDE 17 – (Değişik:RG-24/12/2009-27442)
(1) Bu Yönetmelik 1/4/2010 tarihinde yürürlüğe girer.
 
Üst