• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Izmir harmandalı düzenli atık depolama sahasının kapatılması

Hüseyin Tezcan

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
16 Ekim 2011
Şehir
İzmir
Firma
Orion Geri Kazanım Enerji A.Ş.
İzmir'de Çevre Mühendisliği yapan arkadaşlar. Bildiğiniz üzere Harmandalı 1 Eylülden itibaren sanayicilerin tehlikesiz atıklarını almayacak. Konuyu açmamın sebebi kimler bu konuda nasıl önlem alıyor. Ortak bir konuda herkes bulduğu bir firmayı ve firmaya kaç paradan atığını vereceğini yazabilir. Mesela ben Harmandalıyı aradığımda bana Sürekoyu önerdi. Bunun dışında hangi firmalara çöplerimizi verebiliriz?
 
@EmrahCevre Evet. Ben bizzat Büyük Şehir Belediyesi ile de görüştüm. 1 Eylül atık alımı için son tarih. Bundan sonra tehlikesiz atıklarımız için başka bir firma bulmamız gerekecek. Konuyu da birbirimize bu konuda yardımcı olabilmek adına açtım. İnşallah işe yarar.
 
Hatta şu an da almıyorlar ( ağustos başında konuştum, iyi ki getirmemişsiniz gelen araçları geri gönderiyoruz dediler) sadece kül ve cüruf alımı yapıyorlar.Bende sürekoyla konuştum (atıktan türetilmiş yakıt tesisi ) 20 03 01 karışık belediye atıkları tonu 130tl dediler
 
Alım 1 Eylüle kadar uzatıldı. Çalıştığım tesis geçen hafta atık gönderimi yaptı. Şu anda elinde geri dönüştürülemeyen atığı olan varsa gönderebilir.
 
Üst