• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Kadir geceniz ve ramazan bayramınız kutlu olsun..

Müjdat Öner

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
15 Kasım 2010
arkadaşlar hepinizin Kadir gecesi,Ramazan Bayramı kutlu olsun.Allah dualarınızı kabul etsin..!!
 
Cevap: Kadir Geceniz ve Ramazan Bayramınız kutlu olsun..

Teşekkür ederim.Bende bu vesileyle herkesin bayramını kutlamak istiyorum. Sevdiklerinize sağlıklı bir hayat diliyorum..
 
Cevap: Kadir Geceniz ve Ramazan Bayramınız kutlu olsun..

öncelikle Kadir Gecesi ve 26 Ağustos 1071 Zafer Bayramımızı kutlar ve Ramazan bayramının çevre, dünya ve insanlık için hayırlara vesile olmasını dilerim.
 
Cevap: Kadir Geceniz ve Ramazan Bayramınız kutlu olsun..

Kadir Gecesi değer gecesidir, Allah tarafından değerli kılınmış bir gecedir. Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Bu gece bir ömürden daha hayırlıdır. Ellerin açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı, kalplerin okşandığı Kadir Gecesinde bütün insanların günahlardan uzaklaşıp tövbelerinin kabul edilmesini niyaz ederiz. Allah tüm inananları iman yolundan ayırmasın.

321074_276860495664881_100000227978550_1314498_1967207_n.jpg
 
Üst