• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Kalite yönetim sistemi denetimi

Begüm Yoltay Söylemez

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
19 Kasım 2012
Firma
Artek Mühendislik
Merhaba,

bir firmanın kalite bölümünde işe girmek üzereyim ve 10 gün sonra denetim yapılacağı söylendi, ilk iş tecrübem olacak ve ne yapacağıma dair hiçbir fikrim yok, denetime nasıl hazırlanmalı, ne yapmalı? yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler...:):hhhhhh:
 
Arkadaşlar merhaba,
Eğitim değerlendirmelerini nasıl yapıyorsunuz? ben ekte yer alan formu kullanıyordum ama denetimde TSE' nin dediği her personelin anlama düzeyini tek tek test etmemiz istendi. Ancak verilen her eğitimle ilgili test hazırlamak pek mümkün değil. Yardımcı olabilecek var mı?
 

Ekli dosyalar

  • FR.124 Eğitim Değerlendirme Formu.xlsx
    19.9 KB · Görüntüleme: 34
@CANSUB Cansu hanım selam, standartın eğitimin değerlendirilmesi aşamasında personelin almış olduğu eğitimlerin kuruluş içerisinde etkisi ve ne derecede kullanabildiği ile ilgili bir değerlendirme yapmak gerekir. Sizin formunuzu inceledim personele yöneltilen soruların bir örneğini göndereyim isterseniz ekleme yaparsanız ya da farklı bir format görmüş olursunuz.
 

Ekli dosyalar

  • Eğitim Etkinlik Değerlendirme Formu.doc
    213 KB · Görüntüleme: 30
@Begüm Yoltay Ekte ki dokümantasyon bölümü size yardımcı olabilir.
 

Ekli dosyalar

  • ISO 14001.2015 İÇ DENETİM SORU LİSTESİ-INTERNAL AUDIT QUESTIONNAIRE rev00.pdf
    336.1 KB · Görüntüleme: 36
Üst