• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

KPSS #kamuyacevremuhendisilazım

Aynen adam akilli organize olup calisirsak ses getirecegimize inaniyoum. Bunun iicn ayri bir grup bile kurabiliriz
 
@İlla01önce dönemde çok yaptık organizeli şeklinde hatta arkadaşlar forum bile açtı belirli güler belirlenerek facebook , twitter ve mühendislik sayfaları ile ortak çalışma yapılmıştı bunu kastediyorum ... eleştrim acele adildiği yönde hazırlık yapılmalı hemen kpss açılıp herkes ppuanını yazdı ertesi gün bu twitler ... acele olarak oldumu diğer arkadaşlara ulaşmak zor çalışma yapılır tabiki düşünce güzel fakat zamanlama sıkıntılı ...
 
Ferhat Bey çok haklısınız. o etkinlikleri hatırlıyorum ben öğrenciydim o zamanlar bile elimden gelen desteği vermeye çalışmıştım. İki gündür konuşulan bir durum oldu. Biz bence organize olmakta,birlik olmada sorun yaşıyoruz. Anlamıyorum ki insanlar atanacaklarına bu kadar garanti gözüyle mi bakıyorlar da destek veririz diye söyleyip destek vermiyorlar ( Özellikle de kpss ye emek vermiş meslektaşlarımdan bahsediyorum )
 
@Beyza Bilge Algül
tabiki bir baktım kpss başlığı oldu puanlar alınmış ellerine sağlık kessinikle inşallah hepsi atanır fakat gerçekci olalım daha sonrasında baktım kamuya çevre mühendisi lazım deniyor her sene deniyor arkadaşlar sağolsun kim neler yapabiliyorsa yaptı siteler ,sosyal medya, odalar ve hatta başka mühendis arkadaşlar bile yardım etti .. bunların birer adımı oluyor hadi hemen yapalım diye olmuyor ben şahsım twitter kullanmıyordum bu yüzden o kadar çok hesap açtım ki evi internet cafe yaptım resmen .. bizler elimizden geleli yapalım bireysel hareketler de başarı olunmaz birlik olunursa iyi bir organizasyon ve birliktelik başarı getiri ki eski etkinlik süper oldu ...
 
@omumda
bu sitede yeteri donanıma sahip kişiler bulunmakta onlarla birlikte hareket edip sosyal mecra ve odalarla ortak çalışma yapılabilir ..
 
Üst