• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Kamyon Yıkama Çamur Dökme Temizleme Sistemleri

emre0638

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
2 Mart 2018
Firma
DOĞA TOZ KONTROL SİSTEMLERİ
Şantiye Araç Yıkama Makineleri Nedir? Ne işe yarar?
Her türlü inşaat şantiyelerinde; hafriyat sahalarında, çöp geri dönüşüm tesislerinde, fabrika giriş çıkışlarında, kimyasal atık depolama alanlarında, beton santrallerinde vb. kamyon tır giriş-çıkışının söz konusu olduğu alanlarda kullanılabilen, araçların lastikleri üzerindeki her türlü kir, çamur, kimyasal ürün vb. kalıntıları temizlemek için tasarlanmış, yüksek su basınçlı, otomatik çalışabilen, minimum su tüketen, çevreci araç yıkama makinalarıdır.
Günümüzde belediyeler çevre odaklı projeler üzerinde yoğunlaşmış haldedir. Özellikle metropol kentlerde çevreci projeler geliştirmek için büyük çabalar sarfedilmektedir. İşte bu çalışmaların kapsamında bulunan otomatik araç teker yıkama makinaları tüm inşaatların ve benzeri sahaların çıkışlarına kurulmaktadır ve kamuya ait yollara çamur vb. kalıntı dökmemesini sağlamaktadır. Çevre kirliliği bu sistem ile önlendiği gibi trafiğe açık yollara dökülen çamur kazalara sebebiyet vermekte ve insan hayatını riske atmaktadır. Özellikle İstanbul, İzmir, Ankara gibi büyükşehirlerde bu konulara yüksek dikkat edilmektedir ve büyük yaptırımlar uygulanmaktadır.
BAŞLICA KULLANIM ALANLARI​
ŞANTİYELER
FABRİKALAR
MADEN OCAKLARI
LİMANLAR
AÇIK VE KAPALI STOK SAHALARI

kamyon yıkama 2.pngkamyon yıkama3.png2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg7.jpg8.jpg9.jpg10.jpg11.jpgzincirli yıkama.jpg
 
Üst