• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Kanalizasyon tabikat projesi ve inşaatları

Can Avşar

Antalya İl Temsilcisi
Etkinlik Grubu
Katılım
25 Şubat 2009
Şehir
Antalya
Firma
ARÜV ÇEVRE MÜH. A.Ş.
KANALİZASYON TABİKAT PROJESİ VE İNŞAATLARI

(HAZIRLA YAN: İnş. Müh. Halil İbrahim ÇELİK)

1.GİRİŞ:

Herhangi bir yöreye ait atık su ve yağmursularının fenni bir şekilde yerleşim alanlarından uzaklaştırılarak deşarjının sağlanması amacı ile yapılan tesislere; KANALİZASYON TESİSİ adı verilir. Bu amaçla kanalizasyon inşaatına başlanılmadan evvel o yörenin Kanalizasyon Tatbikat Projesi yapılır.

Belediyeler; kanalizasyon proje ve tesislerini ya kendileri yapar veya İller Bankası Genel Müdürlüğüne vermiş oldukları yetkiye dayanılarak; Banka tarafından yapılır.


Kod:
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
 

Ekli dosyalar

  • KANALİZASYON TABİKAT PROJESİ VE İNŞAATLARI.rar
    45.1 KB · Görüntüleme: 15,754
rica ederim.. çalışma içerisinden gördüğüm kadarıyla en son 1997 nüfus sayımları bilgilerini içeriyor. 2000 yılından 2035 yılına kadarki 35 yılı kapsayan bir nüfusa göre projelendirme yapılıyor. Muhtemelen 97-98-99 yılları arasında yazılmıştır.
 
arkadaşlar şuan çalıştığım üniversite altyapı kanalizasyon drenaj yağmur suyu projeleri yapmaktayız ve uyguluyoruz inanınk i
çok zor bir iş kanalizasyon projelendirilmesi ............özellikle iyi bir harita mühendisine kesinlikle ihtiyacınız var ona göre...

sonra dua edinde zeminde nerden geçtiği bilinmeyen su borusu , doğal gaz hattı , elektrik hattı olmasın
 
Merhabalar
Ankarada bir altyapı projesinin yapımını gerçekleştireceğiz. Şantiye kurulumu vs sürecinde alt işveren konumuyla iş güvenliği vs hususlar da dahil olmak üzere gerçekleştirilmesi gereken prosedürler nelerdir... tecrübeli arkadaşlardan yardım rica olunur...
 
Üst