• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Kanatlı Hayvan İşleme Tesisi Atıksu Arıtma prosesi

sedef.cvk

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
21 Temmuz 2019
Şehir
Ankara
Firma
CSB, DSİ
Merhabalar, Beyaz Et (Kanatlı Hayvan) İşleme tesisi Atıksuyu Arıtma prosesi ile ilgili detaylı bilgiye ihtiyacım var yardımcı olur musunuz
 
Sedef,

You could have 2 questions to sort the out.

A waste water by ETP or WWTP
B removal of odor by ozone

For ETP or WWTP, you need to offer me the following?

1, inlet and outlet's BOD COD,TSS and PH,
2, water flow per day or hour,
3, to set up new ETP or upgrade original ETP?
4, site construction engineering drawing or how much land can you offer, like long, wide etc?

To remove odor is not compliacated, you only need to offer me space of your workshop.

Regards

Jesse
 
(Kaba ızgara+ Dengeleme Havuzu+ Tambur Elek+ Çözünmüş Hava Flotasyonu+ Aktif Çamur Sistemi+ Dezenfeksiyon) Arıtma Prosesi olarak bu ünitelerin yeterli olacağı düşüncesindeyim, sahada da bir beyaz et entegre tesisinde benzeri bir atıksu arıtma tesisi görmüştüm verimli şekilde çalışıyordu.
 
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
sedef.cvköncelikle gerek büyükbaş gerek ise kanatlı hayvanların kesimhanesinde çıkan atıksularda yoğun yağ-gress, kan ve yüksek oranda COD değeri bulunmaktadır. yağ sıyırıcılar tesis için önemli . hatta kimyasal arıtma bölümünde koagulant ve flokulantla beraber yağ kırıcılar da kullanabilirsin. koagulant olarak da kesimhanede sularında nedense sadece demir (III) klorür koagulant efektif sonuç vermektedir. gerçekten arıtılması zor sulardır. şimdiden allah yardımcınız olsun..
 
Now, water treatment technology is rather advanced. if you would like to invest on WWTP, we make sure the outlet is up to drinkable stanard. That is why I ask BOD COD TSS PH of your inlet and outlet. Give me more information, I can help you, in Partistan, we have many ETP project, espeicall sugar mill
 
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
JesseTürkçe Meali: Su arıtma teknolojisi oldukça gelişmiş durumda. AAT'ye yatırım yapmak isterseniz, çıkışın içilebilir standartta olmasını sağlıyoruz. Bu yüzden giriş ve çıkışlarınızın BOİ KOİ TSS PH'sini rica ediyorum. Bana daha fazla bilgi verin, size yardımcı olabilirim, Partistan'da birçok ETP projemiz var, özellikle şeker fabrikası.

Anteplice Meali: Çimdiğimiz suları giderme de teknoloji mühim durumda. Ağoş bağa değer verirseğez elimizden geleni yaparık. 😊😁
 
Üst