• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Kapsam Dışı Görüş Yazısı Taleplerinde İstenilen Belgeler

Fatih Özcan

Site Kurucusu
Katılım
7 Aralık 2008
Şehir
Yurt Dışı
Firma
ABL Group
29.04.2009/27214 Resmi Gazete:

Çevre Kanununca alınması Gereken İzin ve Lisanslar Hakkında Yönetmelik Ek-1 ve Ek-2 listesinde yer almayan faaliyetler için İl Müdürlüğümüzden istenilen kapsam dışı görüş yazısı taleplerinde istenilen belgeler;

1- Dilekçe
2- Kapasite Raporu
3- İş Akım Şeması
4- ÇED görüşü
5- Makine yerleşim planı(Vaziyet Planı)
6- İmza sirküsü
7- Ticari sicil gazetesi
8- Atık su bağlantı izni veya deşarj kalite kontrol ruhsatı ( Su Kanalizasyon İşlerinden Alınacak )
 
@Fatih Özcan
Fatih Bey,
Kapsam dışı görüşünde bu belgeler isteniyor peki ÇKAGİLHY EK-1 ,EK-2 listesinde olmadığımıza kanaat getirince bu görüşü alma yükümlülüğümüz var mıdır? Varsa dayanağı var mıdır? Yoksa uygulamada icra ettiğimiz bir çalışma mıdır? ( Aynı soruyu Çed görüş için de düşünebiliriz)

Madde -13' e göre "yetkili mercii sınır değerlerin aşılması durumunda izin / lisans isteyebilir." i dayanak gösterebilir miyiz?

Kapsam Dışı aratınca sizin mesajınız çıktığı için size hitaben genele soruyorum..:)

Teşekkürler,
 
Üst