• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Kariyer.net'den bir "Çevre Mühendisi" iş ilanı yorumsuz direk kopyala-yapıştır paylaşıyorum

CMNet Okuru

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
23 Eylül 2015
İlan Tarihi: 10.11.2011

Şehir/Ülke: İstanbul (Asya), İstanbul (Avr.)

Personel Sayısı: 1

Heksagon Katı Atık

Genel Nitelikler:
Entegre Katı Atık Yönetimi alanında faaliyet gösteren şirketimizde aşağıdaki niteliklerde
"Çevre Mühendisi" aramaktayız.

Üniversitelerin Makine Mühendisliği Bölümlerinden mezun,
Alanında en az 5 yıl deneyimli,
Arıtma tesisi işletme ve şantiye tecrübesine sahip,
Teknik ekipmanlar hakkında bilgi sahibi,
Çok iyi derecede İngilizce bilen,
Esnek çalışma saatlerine ayak uydurabilecek
Askerliğini yapmış (Bay adaylar için)
 
Bence de büyük bir cehalet örneği.Halen bizim mesleğimizin varlığından haberdar olmayan insanlar var.Çok yazık ve çok üzücü bir durum.
 
bence çok abartmayalım arkadaşlar zaten ilanın üstünde çevre mühendisi diye yazılmış. kaldı ki firmanın web. adresini incelemenizi tavsiye ederim çevre ile ilgili birçok çalışmalarda bulunmuş bir şirketin çevre mühendisliğinden bihaber olduğunu düşünmüyorum. yine aynı şekilde firmanın başka illerdeki ilanlarını incelemenizi tavsiye ederim. orada da yine üniversitelerin çevre mühendisliği bölümünden mezun isteniyor.''Üniversitelerin Makine Mühendisliği Bölümlerinden mezun'' ifadesi sadece yanlış yazılmış bir ifadedir. ayrıca firmanın bir de makine mühendisi ilanı var onun üzerinden değişiklik yapılırken unutulmuş olabilir.altında başka birşey aramaya gerek yok.
 
copy-paste ilan ik nın dikkatsizliği, uyarmak lazım firmayı maille. iş arayan arkadaşlar bunu yaparlarsa bir adım öne geçerler:)
 
Yahu firmanın İK sorumlusu bir yanlışlık yapmış belli ki. Hemen isyan etmeye gerek yok bence.

İstanbul' da Hadımköy ve Tuzla semtlerinde tesisleri olan bir firmada İK müdür yardımcısı olan bir arkadaşım endüstri mühendisi aradığı iş ilanına yanlışlıkla,
* Tuzla' daki tesisimizde görevlendirilmek üzere
* Büyükçekmece-Beylikdüzü-Avcılar ilçelerinde ikamet eden
...
yazmıştı.

Bahsedilen mesafe şehirlerarası mesafelerden bile fazla düşünün yani :D
 
Burada herkesin yapabileceği bir yanlışlık işte :) Firmayı o kadar yarmaya gerek yok ki :) Ayrıca mesleğimize yapılmış hakaret gibi düşünüp ezikleşmemizede gerek yok :)
 
Ben anlamam okuyunca sırıtıp dalga geçme isteği geliyorsa, asla mesleğimizi değil, karşı tarafı ezik görüyorsam yorumum böyledir arkadaşlar..
 
Valla firmayı araştırmadım , uyarma ihtiyacıda hissetmedim.Sehven yapmış da olabilirler.Hatasız kul da olmaz derler.Ama böyle bir ilan garip değil mi? Kariyere parasıyla ilan veriyorsun. İKcılar neden işlerini çok araştırma gereği hissetmezler orasıda ayrı bir konu , bir sürü ilanda bir sürü saçmalıkta oluyor.Örneğin adam kırmızı elma olsun istiyor ama şartlara elmada olsun diyor gibi ...
 
Arkadaşlar gülün geçin yaa :) Hem firmayı neden uyarıyorsunuz ki? Belki makine mühendisliğinden mezun bir mühendis arıyorlardır.. Yani ''Çevre Görevlisi'' yazacaklarına belki de yanlışlıkla Çevre Mühendisi yazdılar? Olamaz mı yani? :) Ne de olsa mesleğimizi bütün mühendisler, fen fakültesi mezunları yapabiliyor... Ne ala memleket.
 
Üst