• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Katı Atık Bertaraf Tesisi İzin Lisans Süreci

oknozkn06

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
5 Aralık 2016
Şehir
Ankara
Firma
Yeni Birlik
Arkadaşlar merhaba,

Katı atık bertaraf, 2. sınıf belediye atıkları düzenli depolama tesisi için ilk defa izin ve lisans süreçlerini yürüteceğim. Süreci yürütmek adına yönetmelik vs. araştırması içerisindeyim. İzin ve lisans sürecinde deneyimi olan, bilgisini paylaşabilecek arkadaş var mıdır acaba?
 
Fatih Bey Merhaba,

GFB SÜRECİNDE

2)Düzenli Depolama Tesisi Onay Belgesi
-İnşaat süresince Bakanlığa sunulacak denetleme raporları ile İşletme Planı formatına göre hazırlanmış işletme planı Bakanlıkça onaylanan tesisler için Düzenli Depolama Onay Belgesi düzenlenmektedir.
4) İşletme Planı
-
İnşaat süresince Bakanlığa sunulur


Evraklardan düzenli depolama tesisi onay belgesi ve işletme planının çed süreci sonunda mevcut durumda alınmış olması gerektiğini düşünüyorum doğru mudur?

Birde izin sürecinde sunulan belgelerden izleme raporları ve kütle denge tablosu hakkında pek bilgi edinemedim konu hakkında yardımcı olur musunuz?

[automerge]1600843941[/automerge]
 
Üst