• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Katı Atık Toplama, Ayırma Tesisleri

Büşra KUŞŞ

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
22 Aralık 2018
Şehir
Kocaeli
Firma
Yok
Merhaba,
Daha geçen hafta stajımı bitirdim ve yeni mezun oldum. Eğer Katı Atık Toplama ve Ayırma Tesisi'nde çalışmak istersem yeni bir mezun için zor olur mu sizce? Bu tesis içindeki görevlerimiz, yapmamız gereken başvurular, tutmamız gereken evraklar tam olarak neler?
 
Merhaba , mezuniyetiniz hayırlı olsun , sitemizde arama yaparak istediğiniz konuya ulaşabilirsiniz .

Aşağıdaki makalemizi incelemenizi öneririm ;

Çevre Mühendisinin Görevleri

Bunun dışında Katı atık tesisi ; düzenli depolama mı , ambalaj toplama ayırma mı , tehlikeli atık ara depolama/ bertaraf mı , tehlikesiz atık toplama ayırma mı ? Hepsinin ayrı yönetmeliği vardır.Mevzuat grubumuzu takibe alarak ( @Cem Yılmaz ve ekibi ) ve kütüphanemizi inceleyerek bilgi sahibi olabilirsiniz.
 
Merhabalar.

Hayırlı olsun mezuniyetiniz. 2 farklı toplama ayırma tesisinde çalıştım. en kurumsal firmalar bile yeterince kurumsal olmuyor. bundan kaynaklı epey problem yaşanabiliyor. ama firma kültürü oturmuş yerlerde bu sorunlar görece daha az. çalışmaya başladığınızda umduğunuz gibi bir ortam göremezseniz motivasyonunuz kırılmasın diye söylüyorum.
Foruma sık yazmadığım için bilmiyorum ama belki bu başlık taşınabilir. çalışma esnasında size lazım olabilecek her şey farklı başlıklarda izah edilmiştir. bir göz atmanızda fayda var.
 
Teşekkür ediyorum. İş görüşmesine henüz gitmedğim için tam olarak kapsamını bilmiyordum.
[automerge]1580216913[/automerge]
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim, bu duruma kendime hazırlayacağım. Başlıklara tekrar bir bakayım o zaman.
 
Üst