• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Kazan Üretim ve Çelik Konstrüksiyon çevre izindeki yerleri...

Orhan Şeker

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
19 Ocak 2012
Firma
ÇAK TEKSTİL SAN. VE TİC. A.Ş. (LTB)
Merhaba arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi bazı süt kazanı üreten (paslanmaz) ve çelik konstrüksiyon inşaat ile uğraşan büyük çaplı bir kaç firma ile danışmanlık hizmeti konusunda görüşmek istiyorum.

Ben çevre izinleri kapsamında yerlerini araştırdım fakat tam belirgin olarak şudur diyemedim.

Tesislere süt kazanı üretimi yapan şirket ek.2 3.20 girebilir diye tahmin ediyorum.

çelik konstrüksiyon ise ek.2 3.23 fakat bundan tam emin değilim ..

görüşlerinizi yazarsanız sevinirim arkadaşlar şimdiden çok teşekkürler.
 
arkadaşlar malzemeye kesim, büküm ve argon v.b kaynakla birleştirme işlemi yapılıyorsa, kimyasal işlem söz konusu değilse ek-2 3.20. (1,2,3) danışmanlığını yaptığım tesis demir ve paslanmaz çelikten konveyör, tank, kazan, elevatör üretimi yapmakta ve emisyon uygunluk yazımda söylediğim madde kapsamında değerlendirildim. umarım bilgi yararlı olur.
 
@doğanc34

merhaba doğan bey tamda dedıgınız gıbı bır işletme benım dedıgı. fakat ızın konusunda ne ıznı alacanız o fırmaya atık su deşarj dan muaf gurultu az emısyon yok ?
 
eve@cevreci_gokhan

evet bende o yuzden emın degılım puskurtme demiş fakat baska bır maddeye gırıyormu bılemedım arastırıyorum
 
Emisyon olmadığını siz düşünüyosunuz, ortam havalandırma vardır yada şöyle diyeyim olması gerekir yoksada denetimde kurdururlar şimdiden söylim :) diğerlerine gelince atıksudan muaf alırsınız iskiden veya osb ise osb müdürlügünden, gürültüye gelincee osb içi bir tesis mi ?
 
@doğanc34
evet osb içi tesis. emisyon dedıgınız gibi sorun yaratabılır havalandırma yuzunden. atık su muhtemelen muhaf olur
 
@doğanc34
yok gürültüde olsa ıyı olurdu daha kolay ıkna olurdu fırma sahıbı . şımdı bıde tutturacak benım emısyonum nekı ızın alayım fılan :)
 
@cm_orhan
cm_orhan sanayici hep aynı çevre yatırımı yapmak istemiyo, sen hiç yüz göz olma sadece uyar denetime nasıl olsa gelecekler, geldiğinde tutanakta görür zaten olmadı yazılı dönerler seve seve yapar o zaman :)
 
Üst