• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

s.özkan

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
16 Mart 2013
Firma
.
Merhaba arkadaşlar,
Elimizde bir kısmı kesilmiş bir kısmı ise ısıl işlemden geçmiş keçe atıkları mevcut. Bunların geri kazanımı ile uğraşan veya bu atıkları alan bir firma aramaktayım. Yardımcı olabilir misiniz lütfen?
 
Malzemesi Tekstil atıklarının preslenmiş versiyonu, pres işlemi de keçenin ısıl işlem görmüş hali pişirilmiş keçe diyebiliriz
 

04 02 09

Kompozit malzeme atıkları (emprenye edilmiş tekstil, elastomer, plastomer)
[TBODY] [/TBODY]
Atık kodu, oluştuğu prosesi bilmemekle beraber, sanırım bu.
Bu arada, bizim geliştirdiğimiz bir web yazılımı mevcut. buradan atık kodu ile hem atık taşıma aracı hem de lisanslı firma bulabilirsin. Linkini veriyorum.
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
 
Arkadaşlar, bu arama motoru ile ilgili soru ve önerileriniz varsa alabilirim. Geliştiriyoruz ve devreye alma aşamasındayız.
 
Üst