• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Kimyasal arıtma çamurları

Sadık Güven

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
15 Mart 2010
Firma
Elektro-kim Ltd.Şti.
Arkadaşlar merhaba,

Geçici faaliyet belgesi başvurusu öncesi İ.S.K.İ 'den DKKR başvurusu sürecindeyim. Firmamızdaki kimyasal arıtma sonucu oluşan arıtma çamurlarını İstanbul içinde gönderebileceğim lisanslı bir bertaraf tesisi aramaktayım. Firma ismi verebilecek olan ve görüş belirtecek olan arkadaşlar olursa çok sevinirim, teşekkürler.
 
Sadık Bey merhaba,

Güncel olduğunu düşünmüyorum fakat yol göstermesi açısından Atık Yönetimi Dairesi Başkanlığı Sayfasında bulunan lisanslı tesisler linkine tıklayarak oluşan atığın kodunu girdiğinizde size atık geri kazanım ya da bertaraf eden tesislerin dökümü çıkacaktır. Sizin atığınızın kodu 19 02 05 gibi geldi ve buna göre bir arama bile yaptım umarım yardımcı olur.
 

Ekli dosyalar

  • LisansliAtikGeriKazanimBertarafTesisleri (1).xls
    10 KB · Görüntüleme: 36
Selamlar,

Yenilenen DKKR Başvuru Dosyasını sizinle paylaşmak isterim. Henüz İSKİ nin internet sitesinde yayınlanmadı. Ama İSKİ den rica ettim, gönderdiler. Sizin de ihtiyacınız olabilir .

Selamlar,
Selen
 

Ekli dosyalar

  • YENİ GSM RUHSATI GÖRÜŞÜ VE DKKR BAŞVURU FORMU.doc
    87 KB · Görüntüleme: 73
Üst