• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Tekstil kumaş parçaları atık kodu hk.

Hamza Ay

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
5 Mart 2011
Şehir
Ankara
Firma
Enva Mühendislik
Arkadaşlar bir firma var bunlar gelen kumaş parçalarından numunelik penye vs tarzında giysiler üretip showroomlarda sergiliyorlar.Şimdi bu parçalardan artan kumaş parçalarına hangi atık kodu ile göndermek doğru olur. 20 01 10 mu 20 01 11 mi ? Görüşleriniz nelerdir ?
 
Merhabalar, konfeksiyon için aynı konuyu düşünecek olsak kumaş kesiminden oluşan kırpıntı atıkları içinde ben 20 01 10 u düşünmüştüm sizce doğru mudur ?
 
Müşerref ÖzbakırÜstad Merhaba,

Kumaş kırpıntı atıkları işlenmiş olduğundan dolayı 04 02 22 atık kodu ile vermek doğru olur. Tabi kumaş atığının hangi proses sonucu kaynaklandığı önemli. Evlerden veya işyerlerinden kaynaklı oluşan giysi atıklarını 20 01 10 atık kodu ile lisanslı firmalara veriliyor. Bu 20 01 10 atık kodunu çoğunlukla Belediyeler kullanıyor.
 
Ayakkabı imalatında kullanılan deri atık parçaları hangi kod ile tanımlanmaktadır Olgaç Hocam @Olgaç Sürmelihindi ?
 
Üst