• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Kırık Palet ler atılmasını yakılmasını.

Maden Paletcilik

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
12 Ekim 2019
Firma
Maden Paletcilik
Arkadaşlar ben 2. El palet firması isletiyorum. Çevremizde çoğu fabrikalarda çoğu firmalarda dağ gibi paletler kırık sağlam kullanılmayan bir çok palet veya tahta görüyorum. Bunun için bı çok firma geri dönüşüm adına satıyor bir çoğunda bekletip duruyor. İşçilerine yakması için veriyor. Bu paletler için milyonlarca ağaç kesiliyor ben palet firması isletiyorum evet ama geri dönüşüm adına bir nevi hizmet veriyorum. Tabiki para kazanıyorum. Kazanmak zorundayım. Gelin sizde kazanın hurda olan paletleriniizi atmayın yaktırmayin. Herhangi bir paletciye veya bu işlere uğraşan kişilere verin satın en azın dan bir ağaç ta sizler kurtarın. Yerim ankaradadır çevre illerdeki ve Ankara içindeki paletleriniizi ücreti mukabilinde alırım. Hoşçakalın
 
Öncelikle hoşgeldiniz. Aslında buradaki arkadaşlarımız, en azından Çevre Mühendisliği yapmaya çalışan arkadaşlar zaten lisanslı firmalarla çalışıyor. Veremeyenler ise, maalesef işletme sahiplerinin işgüzar davranışları nedeniyle veremiyor. Firmanıza ait bilgileri detaylı olarak yazarsanız, eminim bölgenizdeki arkadaşlar sizi de arayıp teklif isteyeceklerdir.

Örneğin;
Unvanınız
İletişim Bilgileriniz (Mail, Telefon)
Lisans Belgeleriniz (Geri Kazanım Lisansınız, varsa Toplama Ayırma Belgeniz vs.)

Bol kazançlar dilerim.
 
Maden geridönüşüm. 0546 912 16 06 Arif MADEN
Sertifikamız mevcuttur.
Ahşap ambalaj
Plastik ambalaj
Karton ambalaj
Tekstil ambalaj
Demir hurda ambalaj
Firmamız her türlü kırık patlak çatlak paletleri Ankara içerisinde adresinden almaktadır numaram yukarıda mevcuttur. Sertifika sorunumuz yoktur. Sizde bir ağaç kurtarmaya ne dersiniz ?
[automerge]1571074071[/automerge]
 
Üst