• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Yönetim Kişisel profilleriniz

Fatih Özcan

Site Kurucusu
Katılım
7 Aralık 2008
Şehir
Yurt Dışı
Firma
ABL Group
Sayın üyeler,

Üyelerin birbirlerini daha iyi tanıyabilmeleri, gerektiği zaman doğru insanlara ulaşabilmeleri adına profillerinizde bazı geliştirmeler yaptık. Sizde lütfen profil ayarlarınızı yaparak bizlere katkıda bulununuz.

Profil ayarlarınıza menüden kişisel detaylar bağlantısına tıklayarak ulaşabilirsiniz.
aa.png
Bu ayarlara geldiğiniz zaman aşağıda listede belirtilen bölümlerde değişiklikler yapabileceksiniz. Bu bilgileri girdiğiniz zaman Profilinizde Hakkımda sekmesinde gözükecektir. Bilgiler girilmez ise herhangi bir şekilde çıkmayacaktır.

Ad Soyad
Meslek
Üniversite
Çalıştığınız Firma / Kurum
Firma / Kurum Web sayfası
Kariyer Hedefleri
İş Deneyimleri
Sertifika Bilgileri
Yabancı Diller
Bilgisayar Deneyimi
Kulüpler / Dernekler
İlgi Alanları / Hobiler

Bilgiler girildikten sonra ki hali için Fatih Özcan profilimi ziyaret ederek hakkımda sekmesine tıklayabilirsiniz. Ekran görüntüsüde altta yer almaktadır. Lütfen sizlerde sizleri tanıyabileceğimiz şekilde profil düzenlemeleri yapınız..

profil.png
 
Güncelleme:
Yakında üye profil duvarınızda yenilikler getirmeyi ve iyileştirmeyi düşünüyoruz. Bunlardan bazılarını sıralamak gerekirse;

Duvarınızda video paylaşabileceksiniz. Örnek: Forumdaki gibi.
Duvarınızda fotoğraf paylaşabileceksiniz. Örnek: Forumdaki gibi.
Duvarınıza kapak fotoğrafı yükleyebileceksiniz. Örnek: Üst mesajımdaki gibi.
Duvarınızda anlık durum da bildirebileceksiniz. Örnek: Admin şu an çok mutsuz veya Admin şu an çok hasta :(
Yer bildirimi yapabileceksiniz + isterseniz arkadaşlarınızı da etiketleyebileceksiniz. Örnek: Admin şu an Fatih Özcan ve 3 kişiyle daha birlikte Kadıköy'de. Harita da çıkacaktır konum bilgisi olarak.
 
Bence ilki olsun ikincisi facebook gibi .. Ayrıcalık önemli şahsi fikrim ..
 
Fatih bey merhabalar,
Biraz önce Melih beye aktarmıştım. Biz üyelerin forumda mesaj yazabilmeleri için .... adet mesaj yazmaları mı gerekiyor? Bu sabah bir bilgi paylaşmak istedim meslektaşlarımla, mesaj yazamadım. Size mesaj yazmak istedim yazamadım. En sonunda Melih beyin bir paylaşımının altına yazdım. Baktım yardım alabileceğim bir link var mı diye bulamadım. Böyle bir uygulamanın nedeni nedir acaba? Önemli bir paylaşımda bulunmak istesek ... adet mesaj yazmak mı gerekiyor? :-)
 
Tijen hanim merhaba,

Oncelikle bu tarz kısıtlamaları hic sevmedigimi bilmenizi isterim. Sebebine gelincede maalesef meslektaslarimiz tum paylasimlarini ozel mesaj yoluyla gerceklestiriyor, boyle oluncada forumda aktivite ciddi anlamda düşüyor ve sorulan sorular sadece soru olarak kaliyor. Bana da ozel mesaj yoluyla onlarca soru geliyor uzulerek soyluyorum ki aldigim karar geregi bir cogunu cevapsiz birakiyorum ve foruma yonlendiriyorum.
 
Neden böyle bir şeye gerk duydunuz acaba? Özel mesaj değil bir konu açıp mesaj yazmak istemiştim. Daha önce yazabiliyordum yanlış hatırlamıyorsam.
 
Özel mesajlardaki aktivite oranı, foruma göre %80 daha fazla. 2008 - 2015 forumdaki toplam mesaj sayısı; 85150... Halbuki bu rakamın şu an 1 milyondan fazla olması gerekiyordu.

Konu açabilirsiniz onda bir engel yok.
 
Bu konuda benim de bir kaç şey söyleyesim var:

Forumdaki üyelerimiz aslında attıkları mesajı biraz araştırsalar forumda geçmiş veya mevcut konularda tartışıldığını göreceklerdir. Bunun yerine ciddi anlamda 30 defa aynı şeylere cevap verdiğimiz oluyor. Şundan eminim ki Fatih Bey mesajları yönlendirmekten biz de defalarca cevap yazmaktan artık fenalık geçirecek noktalara geldik. Her birinizin işi acil eyvallah ancak bizler de forumda bulunmak dışında kendi işlerimiz ile ilgileniyoruz ve sakın yanlış anlaşılmasın zor konularda cevap vermekten mutluluk duyarız. Zira bizlerin de bu gibi durumlar ile birlikte tecrübesi artmakta ve formda açılan konularda daha doğru cevaplar yazmaktayız. Sorduğunuz soruların cevapları forumda,yönetmelikte ve hatta iki tıkla google'da bulunabilecek düzeyde.

Belirtmek istediğim bir diğer nokta da bazı arkadaşlarımızın hazırcılık yapması. Forumda eğitim slaytları, iç tetkik örnekleri, ADT'ler havada uçuşuyor. Arkadaşlar üzerinde emek harcanan şeylerin o kadar kolay verilmemesi gerekmektedir. Bu gibi durumlarda iki şey benim aklıma geliyor:
1- Dosyayı hazırlayan arkadaş saflık derecesinde iyi niyetli. Kuşlar şarkı söylüyor, bitkiler dansediyor falan.
2- Dosyayı hazırlayan arkadaşın zamanı bol olduğu kadar çok emek de göstermemiş ve o da muhtemelen sağdan soldan kopyala-yapıştır ile bir şeyler yapmış.

Tabi sadece dosyayı hazırlayan değil hazırdan alan arkadaşlar için de bir düşüncem var:
Kendileri emeğe önem vermeyecek şekilde saygısız, kendisini en akıllı, karşısındakini aptal sanıyor ve bu tür şeyler ile uğraşmayı enayilik görüyor. Şark kurnazlığı yaparak emek çalıyor sonrasında firmasında sahiplenecek ve "ben yaptım" diyecek. Tabi hazıra konduğu şeyi incelemediği için içerideki hataları da peşinen kabul etmiş olacak. Bu hatalar da büyükse vay haline!
 
Üst