• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

KOCAELİ DE STAJIMI YAPABİLECEĞİM DANIŞMANLIK FİRMASI YA DA SEKTÖRE UYGUN FABRİKA VAR MI?

nurselielveren

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
11 Kasım 2017
Şehir
Sakarya
Firma
yok
Herkese merhaba,
Kocaeli de ikamet etmekteyim. Sakarya Üniversitesi Çevre Mühendisliği son sınıf öğrencisiyim. Pandemi nedeniyle yapamadığım 20 iş günü stajımı, mezun olabilmem için bu yaz yapmam gerekmektedir. Sigortam okul tarafından karşılanmaktadır, stajım zorunludur.
Eğitim hayatımda öğrenmiş olduğum teorik bilgileri yapacağım staj ile beraber pratiğe dökerek hedeflerim doğrultusunda kendimi geliştirmek istiyorum. Yardımcı olabilecek kişiler benimle iletişime geçerse çok memnun olurum. Herkese sağlıklı günler dilerim.
 
Moderatörün son düzenlenenleri:
Güzel bir yaklaşımınız olmuş.. Keşke stajyer ararken stajyer bulamıyor durumunda olsakda sizlere ulaşsak..

Acaba sizin staj yapmak isteyeceğiniz kurumlara gidip meslektaşlarımıza ulaşsanız daha mantıklı bir yaklaşım olmaz mıydı?
 
Baran UlutaşTabii ki de öyle fakat ben zaten görüşebileceğim yerlerle görüşme sağladım. Haberimin olmadığı, benim için uygun olan ve bu konuda yardımcı olabilecek bilgi sahibi olan daha fazla kişiye ulaşmak istediğim için bu paylaşımı yaptım.. Görüşleriniz için teşekkür ederim, sağlıklı günler dilerim..
 
Üst