• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Sempozyum Kocaeli Sanayi Odası 3. Proses Emniyeti Sempozyumu ve Sergisi

Gülay

Yönetim Grubu
Katılım
22 Ocak 2013
Şehir
İstanbul
Firma
Borusan Mannesmann Boru San. ve Tic. A.Ş.
Kocaeli Sanayi Odası önderliğinde ilki 2018 yılında düzenlenen "Kocaeli Sanayi Odası Proses Emniyeti Sempozyumu ve Sergisi" iki yıldır ilgili Bakanlıklar, kamu kurum ve kuruluşları, üniversiteler, dernekler, belgelendirme kuruluşları, ürün ve hizmet sağlayıcıları, eğitimciler, denetçiler ve özel sektör çalışanlarının destek ve katılımı ile başarılı bir şekilde organize edilmiştir.

Söz konusu sempozyumun 3'sü Kocaeli Sanayi Odası koordinatörlüğü ve Chem Media/Artkim Group organizasyonu ile 2-3 Haziran 2020 tarihlerinde yine Bilişim Vadisi'nde düzenlenecektir.

Kocaeli Sanayi Odası Proses Emniyeti Sempozyumu, tehlikeli maddeler bulunduran kuruluşlarda, büyük endüstriyel kazaları önlemek ve muhtemel kazaların insanlara ve çevreye olan zararlarını en aza indirmek, yüksek seviyede etkili ve sürekli korumayı sağlamak için alınması gerekli önlemler ile ilgili yönetmelik, uygulama, teknik bilgi, Ar-Ge, ürün ve hizmetlerin sektöre aktarılması amacıyla düzenlenmektedir.

Sempozyumda, SEVESO III Direktifi, CLP Tüzüğü/SEA Yönetmeliği, REACH Tüzüğü/KKDİK Yönetmeliği, ATEX Direktifleri, Tanklar / Basınçlı Ekipmanlar, Kaplar ve Sanayide Dijital Dönüşümün Proses Emniyetine Etkileri konularını çerçeve edinecek; ulusal ve uluslararası mevzuat yapıcılar, denetçiler, sektör çalışanları, akademisyenler, ürün/hizmet geliştiriciler ve belgelendirme kuruluşları bilgi ve birikimlerini sunum ve panellerle katılımcılara sunulacaktır. Sergi alanında ise bu çerçevede ürün/hizmet/danışmanlık sunan firmalar ile sempozyum ziyaretçileri bir araya gelerek iş fırsatlarının oluşmasına olanak sağlanacaktır.


Kocaeli Sanayi Odası 3. Proses Emniyeti Sempozyumu ve Sergisi'nde;​

1. SEVESO III Direktifi-Büyük Endüstriyel Kazaların Önlenmesi ve Etkilerinin Azaltılması Yönetmeliği,

2. ATEX Direktifleri – Patlayıcı Ortamlar ve Uygulamaları,

3. Tanklar / Basınçlı Ekipmanlar, Kaplar / Boru Hatları / Borular,

4. Dijital Dönüşüm ve Proses Emniyeti, konuları ele alınacaktır.

Katılımın ücretsiz olduğu söz konusu "Kocaeli Sanayi Odası 3. Proses Emniyeti Sempozyumu ve Sergisi"nde katılımcı olarak yer almak için “
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
” adresinden kayıt yaptırabilirsiniz.

Ayrıca; Proses Emniyeti Sempozyumunda sunulmak üzere bildirilerinizi “prosesemniyeti@kosano.org.tr” mail adresine iletebilirsiniz. (Bildiri ve poster bildiri formatları konusunda ayrıntılı bilgi web sitesinde yer almaktadır. Bildiri özetlerinin son gönderilme tarihi 28 Şubat 2020’dir.)
 
Üst