• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

KOİ düşürülmesi hakkında

Yeliz Alper

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
16 Nisan 2018
Firma
ALYA ARITMA TEKNİK YAPI LTD.ŞTİ.
AAT de revizyon yaptığımız bir fabrikada (deri endüstrisi atıksuyu) PAC17 kullanıyoruz . aldığımız atıksu numunesinde gözle baktığımızda floklar oluşuyor ve çökme gerçekleşiyor. Fakat giriş KOİ si 3000-2000 olmasına karşılık çıkış 2000-1500 altına düşüremiyorum. Sadece AKM değeri 30-35 civarına düşüyor. PH dengemek için kostik ve sülfirik asit kullanıyoruz. bu konu hakkında önerisi olan varsa yardım cı olabilirseniz sevinirim.....
 
Merhabalar, Kimyasal arıtımda KOI düşürmek için, Orga Kimya firmasının yapmış olduğu ORGA FLOC A320T adında koagülasyonu var. KOI ve AKM de %80 üzerinde Plastik atıksuyunda verim elde ettim. Aynı zamanda yüksek lisans tezim de kullandığım bir kimyasal. Numune için Kadir Kutay ÇALIŞ beyefendiye ulaşıp rica ederseniz size yardımcı olacaktır.Muhammed Beyaz yönlendirdi derseniz tesisinize gelip orada inceleme yaptıktan sonra size uygun kimyasal ve farklı konularda elinden geleni yapacaktır.

İletişim :

Kadir Kutay ÇALIŞ
0532 788 39 83
 
çözünmüş madde KOİ'si mi acaba?

...Fakat giriş KOİ si 3000-2000 olmasına karşılık çıkış 2000-1500 altına düşüremiyorum.
 
Üst