• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Kojenerasyon ve trijenerasyon ile üretimde enerji verimliliği sempozyumu

CMNet Okuru

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
23 Eylül 2015
Türkiye Kojenerasyon ve Temiz Enerji Teknolojileri Derneği (TÜRKOTED) işbirliği ile, 26 Mart 2015 Perşembe günü Kocaeli Sanayi Odası Konferans Salonu’nda “Kojenerasyon ve Trijenerasyon ile Üretimde Enerji Verimliliği” konulu sempozyum düzenlenecektir.

Üretimde enerji verimliliğinin gerçekleştirilmesinde Kojenerasyon ve Trijenerasyon Teknolojilerinin yeri ve öneminin vurgulanacağı sempzoyumda, Türkiye’de kojenerasyon ve trijenerasyonun dünü, bugünü ve geleceği tartışılacak, bu teknolojilerin uygulama alanları, yasal ve yapısal düzenlemeler hakkında bilgi verilecektir.

Seminere katılım ücretsiz olup, Odamız web sayfası
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
sağ bölümde yer alan “Eğitim&Seminer Başvuruları”bölümünden kayıt yapmanız yeterlidir.

PROGRAM
26 Mart 2015 Perşembe
KOCAELI SANAYI ODASI KONFERANS SALONU
13:30 Kayıt

13:45 Yavuz AYDIN – TÜRKOTED Yönetim Kurulu Başkanı / Üretimde Enerji Verimliliğinde Kojenerasyonun Önemi

14:15 Ömer ÖZDEMİR - TÜRKOTED Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı / Kojen-Trijen Sistemlerinin Genel Tanıtımı, Klasik Enerji Üretim Sistemleri, Kojenerasyon - Trıjenerasyon, Teknolojiler

14:45-15:00 Çay Kahve Molası

15:00 Coşkun ÖZALP - TÜRKOTED Yönetim Kurulu Üyesi / Endüstriyel Kojenerasyon

15:30 Emre ARICAN - TÜRKOTED Yönetim Kurulu Üyesi / Bölgesel Isıtma için Kojenerasyon- Dünyadan ve Ülkemizden Örnekler

16:00 Soru-Cevap
[TBODY] [/TBODY]
[TBODY] [/TBODY]
 
Üst