• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Kompozit Ambalaj Üretim Atığı

Erkan Yılmaz

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
29 Nisan 2013
Şehir
İstanbul
Firma
Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası
Merhaba arkadaşlar,
bir tesisimde kompozit ambalaj ve kompozit malzeme üretimi var. (Alüminyum + pet malzeme, plastik ağırlıklı). Bunun atığını hangi kodda verebilirim? Plastik ağırlıklı olduğu için 120105 (plastik yongalar ve çapaklar) kodu aklıma geldi. Bilgisi olan var mı? Şimdiden teşekkürler.
 
merhabalar kompozıt ambalaj 3 turevlıdır metal agırlıklı kagıt agırılıklı ve plastık agırlıklı kompozıt malzeme vardır ambalaj olarak 15 01 05 atık olarak verebılırsınız parantez olarak plastık agırlıklı kompozıt yazabılrsınz
 
o zaman hangı proses olduguna lıstede bakabılırsınz bahsettıgınz plastık yongalar capaklar da olabılr
 
Merhabalar ,

1. Ambalaj TAT 150105 atığını KDS' de prosese sokabilir mi ?

2. Sokabilirse ürün ve atık olarak hangi kodlar çıkmalı (ambalaj atığı kodları olur mu yoksa tehlikesiz kodlar mı olacak )

3. Çıkan tehlikesiz kodlu atıklar Tehlikesiz TAT da varsa kendi bünyesinde değerlendirilebilir mi ?

Teşekkürler şimdiden :)
 
kompozıt olarak tesise giren atık tekrar kompozıt olarak cıkabılırsınz. ambalaj kodlarıyla tekrar çıkmanız gereklidir.
 
Üst