• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Kompozit vb gibi ürünler

Evrem Yeşil

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
22 Mayıs 2013
Şehir
Adana
Firma
AMBALAJ
merhaba arkadaşlar
tesisimizde kompozit ve geri dönüşüm firmalarının kabul etmediği malzemeler var. (Çok fazla olmasada) Benim sorum şu ki geri dönüşüm firmalarının kabul etmedği fire olarak saydığı, ve kompozit malzemeleri hangi firmalara gönderebiliriz?
Siz tesislerde nasıl bir yol izliyorsunuz?
Bu konuda yardımcı olur musunuz?

günceldir
 
150105:Kompozit ambalaj
040209:Kompozit malzeme atıkları (emprenye edilmiş tekstil, elastomer, plastomer)

hangisi var sizde?
 
benim bulunduğum tesiste de plastik ve kağıt birlikte olan bir kompozit ambalaj malzemesi var, geri dönüşüm firmaları almıyor (makinalarına zarar veriyormuş) önerisi olan?
 
benim de karbonfiber gövdeli atıl durumda çöp konteynerlerim var ama alacak kimseyi bulamadım.Deponi sahasına göndermeye içim el vermiyor. Şehir:Bursa
 
Merhabalar;
Elimde resimdeki gibi 150105 kompozit ambalaj var. Yer olarak Kocaeli bölgesindeyiz. Bertarafa göndermek istemiyorum. Atıkları alabilecek firma var mıdır?
 

Ekli dosyalar

  • IMG-3072.JPG
    IMG-3072.JPG
    141.6 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG-3073.JPG
    IMG-3073.JPG
    150.3 KB · Görüntüleme: 25
Herkese merhabalar, elimizde kompozit atıklar var bu konuda faaliyet gösteren geri dönüşüm firmalarında çalışan arkadaşlar var mıdır ? ya da bilen ?
 
Üst