• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Kömür Yıkama Tesisi Atıksuları

Meril San

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
17 Ağustos 2011
Arkadaşlar merhabalar, kömür yıkama işlemi olan bir tesisim var ve çıkan atıksuların arıtılması konusunda bilgi sahibi olan birisi yardımcı olabilir mi acaba? deşarj izni için ne yapmam geriyor birde bu konuda izleyeceğimiz yol nedir? şimdiden çok teşekkürler..
 
tasarım parametreleri önemlidir. Tahminimce çökebilen ve askıda kalan katı madde içeriği vardır. Dolası ile fiziksel bir proses ilk etapta size baya bir yol aldıracaktır. Tabi ilk önce arıtılabilirlik analizi yapılması gerekmektedir. En doğru proses ve teknolojiyi ondan sonra tanımlayabiliriz. Ama çöktürme ilk aklıma gelen pratik bir çözüm.
 
Üst