• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Konya katı atık depolama ile ilgili tez

Osman Eren

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
13 Kasım 2014
Firma
Çumra Meslek Yüksekokulu
Merhaba sevgili forum üyeleri ben Konya Selçuk Üniversitesinde 2. sınıf okumaktayım bu sene sonuna kadar hazırlamamız gerek bir tez projemiz / ödevimiz olduğu için sizlerden biraz yardım almak istiyorum tezimin konusu Konya Katı Atık Depolama ile ilgili bir tez olucak elimde Tüik'in veri tabanından almış olduğum birkaç istatistik ve Atık Depolama , Yakılma , Presleme , Geri Dönüşümü hakkında yarım çaplı biraz verim var ve ben bu verilerimi geliştirmek güzel bir tez hazırlamak istiyorum. Öncelikle amacım okuduğum yerin çevresinin kendi tezimde gerçekleştirerek canlandırmak projem bittikten sonra Konyanın bazı ilçelerini tezimden yola çıkarak uygulamak istiyorum. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim iyi forumlar :)
 
Ne yapacağını biraz daha ayrıntılı anlatabilirsen yardımcı olabilirim Konyadayım ve Coğrafi bilgi sistemleri üzerine bazı çalışmalar yapmaktayım.
 
Bu konuyla ilgili Konya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Daire başkanlığı ile görüştünüz mü? Eğer tezinizin kapsamıyla ilgili bilgi verirseniz size yardımcı olacaklardır.
 
Üst