• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Yönetim Korona Virüsü Sebebiyle Erteleme Duyurusu - Saha Zİyaretleri

Bununla alakalı bakanlık sitelerinde bir duyuru yapıldı mı?

Firmalarla paylaşırken ekran görüntüsü pek hoş durmayacak gibi.
 
Başlıkta paylaştığım gibi Entegre Çevre bilgi sistemi duyurular kısmından paylaşıldı.
Firmalarınız ECBS üzerinden ilerleyerek kontrol edebilirler.
Açıkçası durumun vehametine bakılırsa ekran görüntüsüne takılacaklarını düşünmüyorum :)
 
ECBS üzerinden kontrolünü sağladım ben de zaten ama bu konuyu ciddiye almayan insanlar çoğunlukta gibi geliyor bana hala malesef o tarz düşünen insanlar için sormuştum. Ben yine ECBS üzerinden de tarif ederek ekran görüntüsü paylaşayım en iyisi :)
 
@Emre Hanlı Maalesef bakanlık sitesince yapılan bir duyuru yok . Ama ciddiye almayanlar için firma yetkililerinin ecbs üzerinden kontrol edebileceklerini de eklersiniz maile :)
 
Arayıp sordum çevre izin bölümünden haber gelmeden biz kendimiz karar alamıyoruz onların çevre izin yenileme teyit ölçümleri numune almalar geçici süreliğine askıya alındı demesi lazım ki biz sistemi kapatalım diyorlar.
 
bende dünden beri ulaşmaya çalışıyorum ambalaj atıkları bölümünden kimse açmıyor telefonları, dün mail attım onada dönüş olmadı. Mecbur bizde firmalara gitmek ve miktarları öğrenmek durumunda kalıyoruz.
 
mail adresini paylaşırsanız hepimiz gönderelim. dediğiniz gibi halen gitmek durumundayız tesisleri. tesis ziyaretlerinin ertelenmesine ilşkin duyuruyu ecbs kayıtlı tüm mailler ve telefonlara göndermeli bakanlık.
 
Merhaba,
İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü duyurusu:

ZİYARETÇİLERİMİZE DUYURU
Coronavirüs mücadelesi tedbirleri kapsamında teması azaltmak maksadıyla Müdürlüğümüz binalarına ziyaretçi girişi yapılmamakta olup, her türlü iş ve işlemler için izmir@csb.gov.tr mail adresinden ve (232) 341 68 00 nolu telefondan başvurular kabul edilmektedir.


Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
 
30-31 Mart'ta erteleme açıklamazlar umarım. Çünkü kimse danışmanlık yaptığı 10'dan fazla firmanın beyanlarını son güne bırakamayacağı için, son gün açıklanan erteleme kararı da tabiri caizse küfür gibi geliyor.
 
Üst