• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Yönetim Korona Virüsü Sebebiyle Erteleme Duyurusu - Saha Zİyaretleri

Arkadaşlar merhaba,

Saha ziyaretlerin ertelenmesinden dolayı, aylık çalışma takvmini doldurdunuz mu yoksa bu ayı boş mu bıraktınız?
 
Merhabalar,

Danışmanlıklarda saha ziyaretleri Nisan sonuna kadar ertelenmişti. Mayıs itibari ile eski düzende tesis ziyaretlerine başlanacak mı? Mayıs takvimlerini girmeye başladınız mı? Bununla ilgili herhangi bir yazı yayımlanmadı diye biliyorum, bilgisi olan var mıdır bu konuda?
 
Merhaba,
Bakanlık tarafından Halkın katılım toplantıları 31.05.2020 tarihine kadar ertelenmiştir. Saha ziyareti vb. konularda yapılacak açıklamaları takip ediyoruz, herhangi bir gelişme olursa burada ve ÇMO Antalya sayfasında paylaşmış oluruz.
 

Ekli dosyalar

  • Halkın Katılım Top..pdf
    71.8 KB · Görüntüleme: 107
Yayınlanmış bir duyuru yok. Ancak Adnan Macit ve Mehmet Gürsoy tarafından mail aracılığıyla Mayıs ayınında aynı şekilde olacağını belirttiler.
 
Üst