• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Yönetim Korona Virüsü Sebebiyle Erteleme Duyurusu - Saha Zİyaretleri

Bakanlık ekibi ile ilgili Cumhurbaşkanlığı genelgeleri ile belirleniyor. Yeni bir genelge olmadığı için belirli bir kadro ile çalışıyorlar.
Ayrıca ziyaretler ile ilgili tavsiye de değil zorunlulukta değil (benim fikrim) eğer dilerseniz dikkatli olarak yapabilirsiniz diyor.
Sizin için hastahaneler söz konusu olduğundan gitmemeniz ve bu durumla ilgili sorun olmayacaktır diye düşünüyorum.
 
Merhaba, benim bulunduğum ilde il sağlık müdürlüğü, kamu hastaneleri için hastane saha ziyaretlerini ertelemişti ve bir süre belirlenmemişti. Şu anda aynı süreç devam ediyor. İlk başta danışmanlık firması olarak il sağlık müdürlüğüne resmi yazı ile biz başvuru yapmıştık. Eğer sizin için de böyle bir durum varsa resmi yazı ile başvurabilirsiniz. Ek olarak özel hastane ise, hastane yönetimi görüşüp uzaktan çalışma sağlamada yarar vardır...
 
Cevap için teşekkür ederim. Ne kadar da tedbirli olursak olalım metrobüse binmek zorundayız. İstanbul'un merkezindeki hastaneler. Hastaneye ulaşıncaya kadar 4 vasıta kullanıyorum.
 
Cevap için teşekkürler. Bende bu fikirdeyim. Nisan ayı için elimizde bakanlık yazısı vardı ama şimdiki yazı ise firmalara bırakılmış. Uzaktan çalışma isteği için başvuru yapmayı önereceğim.
 
Tabi ölçümün yapılması için firmaların çalışıyor olması gerekiyor ??‍♂️
 
Merhaba arkadaşlar, Haziran ayı için çevre analiz lab. Hakkında bilgisi olan varmı? Ben bilgi almak amaçlı mail atmıştm fakat herhangi bir dönüş alamadm
 
şimdi ben neden gitmediğimi raporluyorum tamam :harika: peki ben gidemediğim tesiste bu raporu nasıl bulunduruyorum ? herkes imzalayıp birbirlerine mail mi atacak öle mi dosyada bulunduracağız :rolleyes:?
 
Üst