• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

KOSGEB Desteği Alınması

Aykut özlü

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
24 Aralık 2009
KOSGEB danışmanlık desteği için iş termin planı hazırlanması konusunda bilgisi olan arkadaşlardan destek bekliyorum. Varsa Örnek bir İş Zaman Planı elinde bulunan varsa yayınlarsa sevinirim.
 
KOSGEB' in Danışmanlık Desteğinden bahsediyor arkadaş. Bizde kendi firmamızda başlayacaz iş bitince uygulamaya, ama nasıl olacağı konusunda bir fikrimiz yok :)
 
destek kapsamından faydalanmanız için 20 iş günü hizmet vermeniz gerekmetedir. Bunun için yapılması gereken ek*1 tesisler için zaten 2 gün gidiyorsunuz. Ek-2 tesisler için ise en az 20 iş günü gitmeniz gerekmektedir. İs termin planı ile ilgili olarakta bir tablo oluşturacaksınız. tahmini hangi gün gideceginizi ve ne iş yapacagınızı gösteren bir yazı veya tablo oluşturacaksınız.
 
kosgebe konuyla ilgili bizde başvurduk ama pek olumlu bakmadılar...1-2 gün gittiğiniz bi yer için nasıl destek verelim dediler...danışmanlık desteği alan ve konuyla ilgili süreci bilen illaki vardır diye düşünüyorum:)
 
kosgeb genelde danışmanlık alınacak kuruluşun TSE hizmet yeterliliğinin olup olmadığına bakar... ayrıca ilgili konu başlığınında aşağıdaki kapsamda olması önceliktir.
Çevre: İklim Değişikliği, Çevrenin Korunması, Çevre Dostu Ürün ve Üretim, Çevre Mevzuatı Kapsamındaki konular.

bu kapsamda iseniz firmaya destek aldırabilirsiniz...

Unutmadan! ; firmanında kosgeb veri sisteminde kayıtlı olması eksik döküman veya bilgilerinin tamamlamış olması gereklidir.
 
Tamam da bu formatı kullanıp altına tablo halinde tarih, yapılacaklar, görülen eksiklikler imza falan gibi şeyler eklesek olmaz mı? Ekteki örnek gibi ???
 

Ekli dosyalar

  • İŞ PLANI.docx
    18.1 KB · Görüntüleme: 240
Ekli dosya gibi yaparsanız olur. Dosyayı baz almayın rasgele yazılmıştır.
 

Ekli dosyalar

  • kosgeb.doc
    64 KB · Görüntüleme: 268
blacknapal ın yüklediği gibi bir çalışmayla kosgeb desteğine başvuruda bulunduk ama reddedildi.. İş termin planında bir güne "eksik belglerin temini" yazmıştım. sonuç olarak il müdürlüğüne yada başka kuruma nezaman başvuruda bulunucağınızı bilebilirsiniz ama onlardan nezaman cvp geleceğini yada eksik belge çıkartıcaklarmı tam kestiremiyorsunuz.. Ama illa ki bir eksiklik buldukları için bende iş termin planında böyle bir ifade kulandım.. bize gelen cvp aynen şu "biraz daha gerçekçi adam.gün hesabı yapılması gerekmektedir." resmen dalga geçilmiş.. bizim işimizde gün gün bir standart yokki.. ben o gün ne pozisyonda olabiliceğimi şimdiden nerden bilebilirim.. ne yazabiliceğim konusunda yardımcı olabilicek veya fikir verebilecek arkadaşlar varmı?
 
@funda t. kurt
Kesinlikle bu konuda haklısınız. Ben de ek-2 den bir tesis için başvuru yaptım. Normalde yılda 12 gün gideceğim tesis için 20 günlük plan yaptım. KOSGEP' teki danışmanım beni arayarak; bu verdiğiniz tarihlerde gideceğinizi teyit ediyor musunuz dedi. Denetlemek adına verdiğim tarihlerde, habersiz tesise gidip benim orada bulunup bulunmadığımı kontrol edecekmiş. Danışmanlık adına 1 aydan önce plan yapılamıyor ki koskoca 12 aylık bir planı uygulayabilelim. Danışman olarak yardımcı olacaklarına işi zorlaştırıyorlar.
 
Üst