• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Kum yıkama tesisi atıksuyu

zbek

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
22 Ekim 2017
Firma
limak
Merhabalar
Yeni işe başladığım firmada bulunan kum yıkama tesisimizde meydana gelen atıksular için çökeltme havuzu yapılmış.Fakat etkin çökelme meydana gelmiyor bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?
Yada bu konuda hangi firmalardan yardım alabilirim.
 
Aynı sorunu bnde yasiyorum genelde cozumu eger sulfur bilesiklerin girisi varsa onlari engelemek ve tesise aşı islemi yapmak ve sonrasinda hic desaj yapmadan geri devir yapmak sonrasında imhoffdan takip etmek.
 
@zbek

Kum yıkaması sonucunda oluşan mil dediğimiz yapıyı sudan ayırmaktır mesele.Bunun içinde uygun anyonik polimer yeterlidir.
 
Üst