• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Kütle Denge Sistemi

emre MERT

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
2 Mayıs 2013
Arkadaşlar Merhaba, kütle denge sisteminde stok miktarım aşağıdaki sebeplerden dolayı eksiye düşüyor bununla ilgili çözüm önerileriniz var mı ?

  • 1 veya 2. Kalite olan ürünlerin boyutlandırıldıktan sonra artan kısımlar hurdaya ayırılıyor
  • 1 ve 2. Kalite olan ürünlerin elde kalanları hurda olarak satılıyor
Bu sebeplerden dolayı faturalı aldığımız hurdalara bunlarda eklenince çıkan miktar girenden fazla oluyor.
 
Prosesin nasıl işlediğini ve ürün dediğiniz şeyi açıklarsanız yardımcı olmaya çalışalım.
 
bize hurda,1. kalite ve 2. kalite malzemeler geliyor biz onları boyutlandırma,silidirleme,balyalama gibi işlemlereden geçirip satıyoruz. Malzemeler demir parçaları, çapakları, talaşları ayrıca ıskarta boru alıyoruz.
 
@emre MERT
sonuçta bunları fatura ile sattığınıza göre ürün olarak oluşturun. proseste işlem yaparken de ilave malzemeler eklenirken açıklamaya yazarak ekleyin. böyle çözebilirsiniz. firmaya uatfsiz irsaliyesiz geliyorsa sıkıntı.
 
Üst