• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Kütle Denge Sistemi

tugceedege

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
24 Eylül 2020
Şehir
Samsun
Firma
efe eren geri dönüşüm
kütle denge sisteminde proses girdilerini yazarken stoktaki güncel miktar yazan tutarla hesapladığım tutmuyor. Nerde yanlış yapmış olabilirim ?
 
merhaba kütle denge onay kaldırma işlemlerinde ilgili dilekçede tarih ve sayı kısmına ne yazmamız gerekiyor yardımcı olabilir misiniz?
ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI
ÇED İZİN VE DENETİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

...tarihli.ve......sayılı........................................................................................................................Belge/Lisans/İzin kapsamında Kütle Denge Sisteminde 201.../201... Yılı/Yılları .../.../... aylarındaki veri girişlerinde ......................................................... nedenler ile hata yapıldığı tespit edilmiş olup doğru verilerin girilmesi amacıyla söz konusu ayların onaylarının iptal edilmesini talep eder, onay kaldırma sonrasındaki veri girişlerindeki tüm sorumluğun tarafımızda olduğu hususunu bilgilerinize arz ederim. ....../....../201...

İşletme kaşesi ve tesisi yetkilisi imzası
 
Üst