• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Etkinlik Let's Do It Türkiye ile 81 İlimizi Aynı Anda Temizliyoruz!

Merhaba değerli meslektaşlarım,

Mayıs 2019'da başlayan çevre mühendisleri buluşmalarımızda aklımızda olan bazı etkinliklerden bahsetmiştik (en azından katılabildiklerimde :) ). Bu etkinliklerin en üst sıralarında, ülkemizde kirlenmiş olan bir bölgeyi temizlemek ve tekrar kullanılabilir hâle getirmek yer alıyordu. Organizasyon konusunda sıkıntı çekeceğimizi düşünürken; @feyzagonul arkadaşımızın ulaşması ile muhteşem bir etkinlikten haberim oldu.

Let's Do It Türkiye olarak #worldcleanup (Dünya Temizlik Günü) kapsamında 21 Eylül 2019 Cumartesi günü, her il için belirlenen bir noktada GÖNÜLLÜLER olarak temizlik çalışması yapılacak. Etkinliğe katılmak isteyen herkese kapıları açık. Ben de, Tekirdağ ekibi ile birlikte hareket ederek bu organizasyona sonuna kadar destek vereceğimi ilettim. Sizlerden ricamız, aşağıdaki duyuru görselini tanıdığınız herkese ulaştırmanız. Farkındalığı artırmak yetmeyecek, artık harekete geçmemiz gerekiyor.

Sizleri de aramızda görmekten onur duyarız.

İlgili sosyal medya hesapları:

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .


Kampanya görseli:
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .


LetsDoIt.jpg
 
Hayır arama şartı yok ancak bazı etkinlik yerleri eksik gibi. Sitelerinde yer alan Konya Direktörü ile iletişime geçerseniz iyi olabilir.
 
Daha önceki Let's Do İt'leri ESN Anadolu yapıyordu ama bu sene kim organize ediyor bilmiyorum. Genç TEMA Eskişehir'de projeye destek veriyordu 2013'te.
 
Gördüğüm kadarıyla organize olmada sorun yaşıyorlar (en azından benim olduğum ilçede), inşallah bir farkındalık oluşabilir.
 
Tekirdağ'ın maşallahı var diyim :) 6 nokta var.
 
Konya daki toplama konumu değişmiş : Saat 10 da Bosna Hersek kılıçaslan gençlik merkezi önünde bilginize.
 
Velimeşe Korusu'nda epey kalabalıktık. Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri, Tulipack firmasından yetkililer, Ergene Belediye Başkanı, yardımcısı, temizlik ekibi de aramızdaydı. Tahminen 35-40 kişi vardık. 46 Dönüm arazinin çeyreği kadarını tertemiz ettik. Kişi ya da zaman lazım tamamını temizleyebilmek için ama gözle görülür temizlik oldu.

Let's Do It Instagram sayfasında da inanılmaz görseller ve videolar vardı. Denizden, kayalıklara kadar birçok yer temizlenmiş. Beni tek üzen nokta, koskoca Çevre Mühendisliği bölümünden kimsenin bu etkinliğe gelmemiş olması.
 
Ben de Kahramanmaraşa baktım. Güzel olmuş maalesef başka şehirde olduğum için katılamadım :(
 
İstanbul/Pendik/Kurtdoğmuş köyü'nde idik. Ulaşım imkanının kendi aracımızla veya tahsis edilmiş servis ile olmasına rağmen 50' den fazla arkadaşımızla etkinliğimizi gerçekleştirdik. Ama 10 binden fazla çalışanımıza
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
ile farkındalık artırıcı güzel bir
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
oldu.
 

Ekli dosyalar

  • For_Good_1.jpg
    For_Good_1.jpg
    91.5 KB · Görüntüleme: 26
  • For_Good_2.jpg
    For_Good_2.jpg
    113.9 KB · Görüntüleme: 26
  • For_Good_3.jpeg
    For_Good_3.jpeg
    399.4 KB · Görüntüleme: 24
Üst