• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Lisans Yenilenmesi Hakkında

Gökhan Kutlu

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
20 Aralık 2013
Firma
AGT Atık Geri Toplama San. Tic. Ltd. Şti.
Merhaba arkadaşlar,

Çalıştığım firmanın lisansı 10.04.2020 tarihinde sona ericek ve son 6 aylık süreç içerisine girmiş bulunmaktayız.

Lisans yenileme için ne gibi işlemler yapılması gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim iyi çalışmalar.
 
evet herhangi bir başvuruda bulunmadım fakat geçerlilik tarihi 10.04.2020 yazıyor
 
Kötü olmuş hocam :( Geçerlilik tarihi konusunda haklısınız ancak yönetmelikte ve e-izin sisteminde ilgili uyarılar mevcuttu. Sizin 180 gün öncesinde Uygunluk Yazısı'nı almış ve yenileme başvurunuzu başlatmış olmanız gerekiyordu. Şu an yapabileceğiniz tek şey var, Uygunluk Yazısı başlatıp, GFB sürecine dönmek. Merak etmeyin, cezalık bir durum yok. Sadece fazladan 1 GFB parası ödeyeceksiniz. Ancak elinizi çabuk tutmakta fayda var, lisanssız süreçte çalışmanıza izin vermezler.

E-İzin Duyurusu.jpg
 
Üst