• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Lpg otogaz istasyonlari sorumlu müdürlük (lpg) eğitimi

efeakcelik

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
21 Eylül 2011
Eğitimin AdıLPG OTOGAZ İSTASYONLARI SORUMLU MÜDÜRLÜK (LPG) EĞİTİMİ
Eğitimin Verileceği Tarih29-30 Eylül 01 Ekim 2016 Perşembe - Cuma - Cumartesi
Eğitimin Verileceği YerTMMOB Çevre Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi
Eğitim Salonu
İstiklal Cd. Koçtuğ İşhanı No:178 K:2 D:2 Tünel Beyoğlu
Katılımcı Sayısı25 Kişi
Eğitmen BilgileriDoç. Dr. Kudret RODOPMAN
Çev. Müh. Çiğdem YILMAZ
Dr. Erenç Dokutan
Eğitim ProgramıÇMO Ana Yönetmelik ve Yönetmelikleri, Mühendislik Etiği, Sorumlu Müdürün Hak ve Sorumlulukları
LPG Piyasası Hukuki Düzenemeleri
İş Sağlığı ve Güvenliği Mevzuatı
LPG Tanımı, Teknik Özellikleri ve Kullanım Alanları
İlgili Standartlar
LPG Otogaz İstasyonları Ekipmanları
LPG Doldurma, Boşaltma Kuralları
Periyotik Kontrol ve Bakımları
Yangın Güvenliği
İlk Yardım Temel Bilgileri
"Sorumlu Müdür Kontrol Kayıt Defteri" Uygulama Esasları
Sorumlu Müdürün Yetki ve Sorumlulukları
LPG Oto gaz İstasyonlarında İş Sağlığı Ve Güvenliği
Sınav
Eğitim Ücreti
ÇMO ÜYESİ LPG SORUMLU MÜDÜRLÜK EĞİTİMİNİ ALACAKLAR (90 *3 GÜN) 270 TL+50 TL (BELGE BEDELİ) = 320 TL;
EĞİTİME KATILIMCI OLABİLMEK İCİN BAĞLI BULUNDUGUNUZ ODAYA ÜYE OLMANİZ VE AİDAT BORCUNUZU KAPATMANİZ GEREKMEKTEDİR. (2016 yılı dahil)
Eğitim ödemesini eğitim günü makbuz karşılığı elden ödeyebilirsiniz veya Türkiye İş Bankası - Beşiktaş Şubesi 1008 2622162 TR120006400000110082622162 hesaba yatırabilirsiniz.
[TBODY] [/TBODY]
KATILIMDA ARANACAK ŞARTLAR§ Mühendislik fakültelerinden veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurt içi veya yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak
BAŞVURU SIRASINDA İSTENİLEN BELGELER§ TMMOB‘ye bağlı Oda üyeleri için Oda üye kimlik kartı fotokopisi ve Oda üye ödenti borcu olmamak,
§ Belgelendirme ücreti ödenti makbuzu
Eğitim Ücretine Dâhil olanlar:Başarı Belgesi
Eğitim Notları
Öğle Yemeği ve İkramlar
Ön Kayıt Bilgileri25 Ağustos - 28 Eylül 2016
Ön kayıtlarınızı egitimist@cmo.org.tr adresine ad, soyadı, iletişim bilgilerinizi, oda üyesiyseniz oda sicil numaranızı ve eğitimin adını belirterek yapabilirsiniz. (başvuru e-postalarına onaylama mesajları gönderilecektir.)
Eğitim ile ilgili sorularınız için iletişim bilgileriAd Soyadı: Tarkan KILIC
Tel: 0212 245 89 15 / 16 0530 641 68 73
E-posta: egitimist@cmo.org.tr
[TBODY] [/TBODY]
 
TMMOB ÇEVRE MÜHENDİSLERİ ODASI

EĞİTİM ADI: LPG DOLUM TESİSLERİNDE SORUMLU MÜDÜRLÜK EĞİTİMİ

EĞİTİM TARİHİ
: 2 MART 2019

EĞİTİM SAATİ: 09:30 – 17:30

EĞİTİM SALONU: TMMOB Çevre Mühendisleri Odası Ankara Şube
Hatay 2 Sokak No:24/16 Kızılay – ÇANKAYA/ANKARA

EĞİTMEN BİLGİLERİ: CAN CİHAN YILMAZ - Çevre Mühendisi

EĞİTİMİN AMACI
Ülke ve toplum yararları doğrultusunda kaliteli, sağlıklı, güvenli ve ekonomik tesislerin gerçekleştirilmesi amacıyla, LPG Dolum Tesisi veya LPG Otogaz İstasyonları Sorumlu Müdür hizmetlerinin yerine getirilmesinde ve denetlenmesinde görev alacak katılımcıların bilgi birikimlerinin geliştirilmesine katkıda bulunmak ve belgelendirmelerini sağlamaktır.

EĞİTİMİN İÇERİĞİ

- LPG Piyasası Hukuki Düzenlemeleri

- LPG Doldurma, Boşaltma Kuralları

- Periyodik Kontrol ve Bakımları

- İlgili Standartlar

- LPGnin Dolumu ve Hesaplanması - Malzeme Seçimi - Tank Montaj ve Demontaj - Tankların Boşaltılması ve Kullanım Dışı Bırakılması - Buharlaştırıcılar, Regülatörler, Detantörler vb - Dökme LPG Sistemleri (Konut ve İşyeri Uygulamaları) - Tüplü LPG Sistemleri (Konut ve İşyeri Uygulamaları) [B]KATILIMDA ARANACAK ŞARTLAR[/B] Çevre, elektrik, elektronik, elektrik ve elektronik, endüstri, enerji sistemleri, kimya, makine, inşaat, mekatronik, petrol ve doğalgaz mühendislik fakültelerinden veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurt içi veya yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak veya 15/2/1954 tarihli ve 6269 sayılı Kimyagerlik ve Kimya Mühendisliği Hakkında Kanun kapsamında kimyager unvanını almış olmak veya diğer bölümlerden mezun olmakla beraber çevre, elektrik, elektronik, elektrik ve elektronik, endüstri, enerji sistemleri, inşaat, kimya, makine, mekatornik, petrol ve doğalgaz mühendisliği veya kimya dalında en az yüksek lisans yapmış olmak, Odaya Kayıtlı Olmak LPG Otogaz İstasyonlarında Sorumlu Müdürlük Eğitim Sertifikasına sahip olmak Eğitim Ücretini Yatırmış Olmak [B]BAŞVURU SIRASINDA İSTENEN BELGELER[/B] TMMOBye bağlı Oda üyeleri için Oda üye kimlik kartı fotokopisi

Belgelendirme ücreti ödenti makbuzu

KATILIMCI SAYISI

25 Kişi

EĞİTİM ÜCRETİ

Eğitim Ücreti : 115 TL

Sertifika Ücreti : 100 TL

Eğitim ücretini Türkiye İş Bankası Meşrutiyet Şb.

4213 - 744819 nolu hesap numarasına veya,

IBAN : TR870006400000142130744819 nolu iban numarasına yatırabilir ya da Şubemiz POS cihazına Bonus Kartınızla 4 taksitle ödeyebilirsiniz.

NOT I : Eğitime katılım sağlayacaklar, 1 Mart 2019 tarihine kadar ön kayıt yaptırmaları ve eğitim bedelinin %30`unu yukarıda belirtilen hesap numarasına yatırmaları gerekmektedir. Ön kayıt ücretini yatıracakların, şubemizi arayarak kontenjan bilgisi aldıktan sonra ücretlerini yatırmaları rica olunur. Katılımın, katılımcı tarafından iptal edilmesi durumunda ödenen ön kayıt bedeli iade edilmeyecektir. Eğitimin Şubemiz tarafından iptal edilmesi durumunda katılımcıya ücret iadesi yapılacaktır. EĞİTİM ÜCRETİNE DAHİL OLANLAR:

· Eğitim Notları

· İkramlar

· Başarı Sertifikası

KAYIT BİLGİLERİ

Kayıtlarınızı 0312 419 80 76 numaralı telefondan veya deniz@cmo.org.tr adresine adınızı, soyadınızı, iletişim bilgilerinizi, oda sicil numaranızı ve eğitimin adını belirterek yapabilirsiniz.

TMMOB Çevre Mühendisleri Odası Ankara Şubesi

Hatay 2 Sokak No:24/16 Kızılay - Çankaya / ANKARA

TEL: 312 419 80 76

FAKS: 312 419 80 74

E-POSTA : cmoankara@cmo.org.tr
 
Üst