• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Lpg otogaz istasyonu sorumlu müdür eğitimi

akkar

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
27 Ocak 2014
Firma
yok
merhaba cmnet üyeleri,
ben yeni mezun bir çevre mühendisi olarak tecrübeli meslektaşlarımın fikrini merak ettim yardımcı olursanız sevinirim.Malesef iş başvurusu yaptığım yerlerde çevre görevlisi belgem olmadığı için geri çevrildim.Yeni mezun olduğum içinde geçtiğimiz aylarda verilin çevre görevlisi belgesini alamadım. tekrar ne zaman eğitim verilir orasıda meçhul.bir yerden başlamak gerektiğini düşünerek bu ay sonunda verilecek olan “LPG Otogaz İstasyonu Sorumlu Müdür Eğitimi” için başvuru yaptım. başlangıç olarak iyimi yaptım kötümü bilmiyorum sizce belgeyi değerlendirebilir miyim? yoksa aldığımla kalır mıyım ?
 
@akkar öncelikle mezuniyetin hayırlı olsun umarım başarılı bir iş hayatın olur. lpg sorumlu müdürlük belgeni hemen değerlendiremeyebilirsin. maalesef istasyon bulmak çok zorlaştı tavsiyem umut bağlama.
 
başlangıç olarak çok güzel yapmışsın ama mesleki anlamda güzel adım için tabiki kendi fikrin doğrultusunda danışmanlık sertifikası olacağını düşünüyorum. LPG sertifikası sana maddi açıdan bir başlangıç sağlayacaktır ama @Gülşah Albayrak 'ın dediği gibi bağlaman lazım. ayrıca eğitimini çok iyi dinlemeni tavsiye ederim. LPG sorumlu müdürlük derler ama sanıldığının aksine bağladığın takdirde dikkat edilmesi gereken bir dal, alacağın ücrete göre tehlikesi yüksek bir sektördür. yeni mezun olmuşsun, hayırlı uğurlu olsun, CED firmalarına başvurmanı tavsiye ederim. eğer ki okuldan da bilgin ve eğilimin varsa danışmanlık sertifikası zamanı gelene kadar kendini çiddi konuda geliştirmiş ve sektöre adım atmış olursun. bide autocad biliyorsan değerlendirebilirsin, her ne kadar autocad bilen çevre mühendisi ilanından çok autocad bilen mühendis ilanı çok daha fazla olsa da
 
@Gülşah Albayrak , @E.Kaya ilginiz ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Bende sizin gibi çok umutlandırıcı olmadığını düşündüğüm için fikirlerinizi almak istedim.Hep bir tereddütteydim ama dediğim gibi başlangıç olarak en yakın tarihte alabileceğim eğitim olduğu için boş durmaktansa harekete geçmeyi tercih ettim.Umarım şans benden yana olurda yeni açılmış petrol ofisinde değerlendirebilirim.
 
Merhabalar lpg sorumlu müdürlük için ne yapmalıyım yardımcı olabilir misiniz?
 
mezun olmuş olmak, odaya kayıtlı olmak ve başvuru zamanını beklemek gerekli. oda zaten gerekli tüm bilgilendirme ve eğitimi sağlamakta. cüzi miktarda beledi var sadece.
 
belli bir sorun yok ama sorum çok bana mesaj kısmından yazarmısınız acemiyim site kullanımında
 
sorularınız özel değil ise buradan paylaşabilir misiniz? benzer soruları olanlar da cevaplarına buradan ulaşabilsin. Ben de düşünüyorum lpgsm ne gibi sorularla karşılaşıyorsunuz merak ediyorum. :rolleyes:
 
Bende bilgi alabilir miyim ? Bende bir tane petrol ofisi buldum müdürlüğünü yapmayı düşünüyorum ne gibi sıkıntılar olabiliyor Bir tane defteri var onu incelemiştim epey bir soru sorulmus valla :)
 
aslında lpg istasyonlarında çok sıkıntı olmuyor. tesisler her yıl tse denetiminden geçtikleri için ve işletmeciler denetimleri artık daha iyi bildikleri için eksik olursada tamamlamada yardımcı oluyorlar. lpg sorumlu müdürün yanında iş güvenliği hizmetide aldıkları ve eksik var ise onlarda benzer şeyleri söylediği için çokta karşı çıkmıyorlar (tabi arada bir söyleniyorlar :) hem iş güvenliği hem lpg sorumlu müdür neden gerekli diye).
onun dışında tesisin yıllık yaptırması gereken periyodik kontroller var onları takip edersiniz, personel eğitimleri, lpg tankının yoğunluk ayarının yazlık-kışlık yapılıp yapılmadığına bakarsınız vs. vs.
bunun dışında ben haftalık olarak tesise gidiyorum ve kontrol kayıt defterimi dolduruyorum. defteri doldurmanız önemli hem tse denetimlerinde hemde epdk denetimlerinde soruyorlar.
 
Üst